Deneš Zaboš
N. Kolundžija
Deneš Zaboš

N. Kolundžija

Deneš Zaboš, Foto: N. Kolundžija

Deneš kaže da je posle batinjanja od strane petorice članova obezbeđenja, izgubio svest, pa su ga prijatelji odneli u Opštu bolnicu u Senti.

– Izveli smo rođaku na koncert u „Atlantis” i stali kod šanka, bez namere da se zadržavamo, jer smo kod kuće ostavili decu. Tada su nam prišli momci iz obezbeđenja i bez povoda počeli da me udaraju. Supruga je pokušala da ih odvoji od mene, ali i nju su udarali. Izbacili su nas na ulicu i nastavili da nas tuku. Izgubio sam svest i tek sam se u bolnici probudio osećajući strahovit bol u glavi i po celom telu. Lekari su konstatovali da sam imao potres mozga, da mi je polomljeno rebro i da imam hematome po telu, jer su me udarali rukama i nogama - priča Deneš. Nandor Bilicki, vlasnik lokala, kaže da ne zna šta se dešavalo. 

Tagovi

Komentari (4)

Da

24.07.2016 13:38

Ne znam sta je tu cudno, to se desava svaki vikend u toj diskoteci.

Senta

24.07.2016 18:57

@Da - Momak laze kao pas.Ja sam to vece radio kao obezbedjenje,samo na drugoj poziciji.Nista od gore navedenog nije tacno.I samo da kazem da je momak dosao posle zatvaranja da se obracuna sa obezbedjenjem.Stoka pijana.U petak je bio opasan a sad pozira tu i jos laze da mu je zena napadnuta.Svaka cast na informacijama.

miki

25.07.2016 07:13

@Da - nikada niko nije dobio batine bez povoda tako dečko batali flašu i lepo se ponašaj.

DjevrekJedem

25.07.2016 22:14

Vlasnik ima u đepu sve inspekcije i policiju. Uticajni partijski prijatelji pomažu. Maloletnicima se služi bez problema alkohol, obezbeđenje radi šta hoće, koji inače nije izmišljen da bi izvršio ekzekuciju izgrednika, nego da održava red. Pre dve godine je Arnold Romić tako divljački tučen sa strane obezbeđenja i policije , koji je od zadobijenih povreda glave preminuo. Zvaničan rezultat istrage je kasnio i utvrdio uzrok smrti "trovanje alkoholom". Samo ne znam, kad vam šutriaju glavu, i dobije