DJ Krmak večeras u Parovima
happytv.rs
DJ Krmak večeras u Parovima
DJ Krmak večeras u Parovima, Foto: happytv.rs

Pre njegovog ulaska takmičari su se svađali i to je poremetilo njihovu koncentraciju zbog čega nisu pažljivo pratili njegovu priču.

DJ Krmak je bio iznenađen jer je on očekivao potpuno drugačiji doček.

- Ja sam ovde došao da vam ulepšam veče i očekivao sam potpuno drugačiji doček. Razumem da su svima pare neophodne i vi ste ovde zatvoreni ali evo ja ću da vam ispričam kako je u moje vreme bilo teško graditi karijeru - rekao je Krmak.

Učesnici su počeli da slušaju ali su vrlo brzo nastavili sa prepirkama kao da gost nije tu. DJ Krmak je shvatio da ne vredi više pričati i rekao im da oni njemu mogu postaviti pitanja. Tijana Ajfon je iskoristila tu priliku i postavila mu pitanje:

- Meni su se mnogi smejali zbog nadimka pa me interesuje otkud to DJ Krmak, zaošto baš Krmak... - nije ni uspela da završi pitanje ali ukućani su nastavili po svom ne obraćajući pažnju na to da neko priča. Tijana je pobesnela i počela da viče:

- E, pa šta vam je! Pa ispoštujte čoveka koji je ime, postigao je više od svih vas zajedno! Pa dabogda sutra vi ovako gradili karijeru! Dabogda vi sutra ovako otišli da gostujete i da vas neko osporava i ne sluša! - rekla je besno Ajfonka

Tagovi

Komentari (2)

max

09.02.2016 22:47

šta očekivati od gastoza i matore dno dna

Dragomir

10.02.2016 08:36

ВЕРУЈТЕ МИ КАДА САМ ПРЕБИРАО КАНАЛЕ НА КАБЛОВСКОЈ НАЛЕТИМ НА ЛИК СПОДОБЕ КРМКА!ОТРЧАО САМ НА ТЕРАСУ ЗБОГ СВЕЖЕГ ВАЗДУХА.ДУБОКО САМ ДИСАО ДА НЕ ПОВРАЋАМ!Мајко моја,шта нам све то долази из Босне?Где се деде ,,Чађава механа,, са песмом и хумором?На шта је спала ХЕПИ телевизија?Ономад је на радију била дискусија да су ти учесници тамо заточени и када би хтели да утекну,бато,чека их обезбеђење?Назад!