Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

S obzirom na to da ćete imati puno uspeha na poslovnom planu, ove nedelje ćete zanemariti dešavanja na ljubavnom planu. Iako vam je to tako prikazano, slobodni Ovnovi će se zbližiti sa osobom iz poslovnog okruženja. Povedite računa da ta osoba nema nekih emotivnih problema iz svoje prošlosti jer to može da vas uvuče u neki nedefinisani odnos. Ovnovi koji su u braku, vezi imaće povremene trzavice, ali će zajedničkim naporima to prevazići. Oboje ćete se pitati zašto ste došli u ovakvu situaciju i šta je narušilo vaš do sada dobar emotivni status. Doći ćete do situacije da napokon shvatate da je potrebna krupna promena u vašem odnosu. Pokušajte što pre da povratite poverenje jedno u drugoga i da rasplamsate vašu ljubavnu vatru kao što ste nekad umeli. Kako bude vreme prolazilo, popravljaćete odnos i sva otežanja koja su vam bila na putu će nestati, a vi ćete biti ponovo zaljubljeni.

BIK

Ukoliko ste u braku, vezi, ove nedelje ćete jako obradovati svog partnera ponašanjem i odnosom prema njemu/njoj. Shvatili ste da jedno drugom puno značite i da ste više zainteresovani za partnerove potrebe i želje.  Svojom pažnjom i nesebičnom ljubavlju obasipaćete svog partnera, a zauzvrat ćete poboljšati svoju vezu, strast, ali i zajednički život. Jednostavno, dani sreće, zadovoljstva i uživanja su pred vama.
Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može jako dugo da traje. Ukoliko još žalite za partnerom iz prošlosti i ako želite opet da vam se vrati u život, to je moguće ove nedelje.

BLIZANCI

Blizanci koji su slobodni ove nedelje će imati interesantne susrete, a posebno jedan jako interesantan kontakt sa osobom suprotnog pola sa kojom će krenuti u jednu lepu avanturu. U prvom momentu ćete pomisliti da je to hladna i uzdržana osoba, a kako vreme bude prolazilo shvatićete koliko je odmerena u ponašanju i u odnosu sa ljudima. Vremenom će isplivavati svi njeni kvaliteti i bićete oduševljeni što niste u prvom trenutku odustali od dalje veze. Blizanci koji su u braku imaće neke zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Može to biti gradnja kuće ili kupovina stana. Dobro razmislite i na vreme donesite odluke jer će vam to izleteti kao mogućnost za koju se treba izjasniti u kratkom roku. Vi ste nepoverljivi i partnera ćete malo zabrinuti, ali to će vas proći kada vidite da partner ume i zna da procenjuje takve situacije.

RAK

Slobodni Rakovi će ove nedelje izbegavati bivše ljubavi jer ne žele da uđu u situaciju u kojoj su već bili. Prosto, ne sviđa im se partnerov pogled na život. Dosta ćete razmišljati da napokon prekinete kontakt sa prošlosti i da se okrenete boljoj i uspešnijoj budućnosti. Imate dobar osećaj, i to u vezi sa vašom mnogo boljom budućnosti. Tokom ove nedelje ćete dosta izlaziti, družiti se i tu će se i roditi lepa veza koja će dugo trajati. Dobra je i situacija za Rakove koji su u braku. Porast emotivnosti će se osećati tokom ove nedelje i oboje ćete biti spremni da prevaziđete otežanja koja su vas već neko vreme pratila. Posvećujete se sve više jedno drugom i tu može da se rodi želja, a to je proširenje porodice. S obzirom na to da ste u izuzetno povoljnom periodu za to, onda to možete i očekivati, i to u najskorijem periodu. Samo se opustite, oboje ste već davno priželjkivali takvu situaciju, ali niste bili sigurni da je odgovarajuće vreme.

LAV

Ono što će obeležiti ovu nedelju Lavovima je da će imati jako naglašenu seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači. Razgovarajte i dogovarajte se jer vaš partner nema tolike potrebe za bliskošću, pa nađite neku meru. Sami Lavovi će doživeti izuzetno lepu avanturu ove nedelje i dobro će razmišljati da li da nastave tu vezu ili ne. Preplašiće ih strastvenost partnera jer obično Lavovi vole da dominiraju. Vremenom će se ta veza pretvoriti u jako emotivnu i pravu ljubav koja će obeležiti vaš život kao nešto najlepše što vam se desilo. Ukoliko budete imali i malo sumnje u partnera, savet vam je da ne nastavljate već sve u korenu da prekinete. Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete veliku i važnu odluku. Polako, usporite i pustite da vreme donese mnogo bolje i lepše, a i uspešnije situacije na ljubavnom planu.

DEVICA

Device koje su same ove nedelje imaju priliku da preko nekih skupova upoznaju osobu sa kojom će ostvariti jednu lepu i uspešnu vezu. Po prvi put u životu ćete se osećati emocionalno ispunjenim jer će to biti osoba koja je slična vama i koja će vam pružiti mnogo više ljubavi od očekivanog. Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim događanjima i druženjima. Devicama u vezi će biti izuzetno interesantno to što će kod svog partnera otkrivati mnogo interesantnije osobine koje do sada nisu ni primećivali. Znači da će vam ova nedelja biti izuzetno zadovoljavajuća, ali pazite se da ne preterujete u očekivanjima. Sve što je previše lepo može da postane i loše kada shvatite da sve nije onako kako ste očekivali. Pokušajte svoje oduševljenje da obuzdate da se ne biste previše razočarali jer za sada previše idealizujete i situaciju i partnera.

VAGA

Predivni dani očekuju Vage, jer je došlo njihovo vreme što se tiče ljubavnih dešavanja. Vagama koje su same savet je da krenu svim snagama da osvajaju partnere jer će u ovom periodu imati uspeha kod drage osobe na koju stalno misle. Imajte samopouzdanja i nikako ne odustajte od svojih namera. Ako ste u vezi, braku, sada napokon shvatate koliko vam je voljeno biće drago i koliko vam je stalo jedno do drugoga. Ljubav i strast su naglašene u vašim trenutnim odnosima i to će vas dovesti do nekih većih planova, kao što su proširenje porodice ili preseljenje u drugi grad ili u inostranstvo. Sve o čemu se budete dogovorili ove nedelje, a i sledeće će se ostvariti jer ste naučili da na tvrdim temeljima planirate zajedničku budućnost. Nemojte da vas ljubavni zanos opije i da ne donesete ispravnu odluku, u svakom slučaju, trebalo bi da zajedno donesete odluke.

ŠKORPIJA

Damama Škorpijama ne savetujemo da se ove nedelje upuštaju u ljubavne avanture, jer im ova nedelja apsolutno ništa dobro neće doneti na ljubavnom polju. Ako ste muškarac, onda budite oprezni kad se upuštate u ljubavnu vezu. Sačekajte bolje dane, kada će vam se ukazati prilike i kada ćete biti mnogo zadovoljniji nego što to možete biti sada. Škorpije koje su u braku očekuje mirna nedelja, osim što mogu neke sitnice sa strane da utiču na vaš međusobni odnos i da dođe do nekih prepirki. Važno je da i dalje imate poverenja jedno u drugo da ne bi došlo do komplikovanije situacije, kada bi moglo doći do gubitka poverenja. Smatrajte sve sitne čarke zanemarljivim, jer ste do sada uvek znali da se iskobeljate iz takvih situacija. Čuvajte jedno drugo, jer vas očekuju veoma lepa iznenađenja tokom narednog perioda. Čućete lepu vest u vezi sa partnerom.

STRELAC

Ako ste Strelac koji je u lošoj ljubavnoj vezi, to će se napokon prekinuti, ali će vam na pomolu biti sasvim nova i veoma posebna veza. Imaćete dovoljno vremena da se aktivno bavite svojim ljubavnim planovima i bićete zadovoljni što nemate razloga da očajavate zbog propale veze. Strelci koji su u braku očekuje dosta trzavica i nerazumevanja. Imate partnera koji vam trenutno nije naklonjen kako vi smatrate da treba da bude, ali zato ćete vi vašom ljubavlju i strpljenjem uspeti sve da pokrenete nabolje, tako da će i partner shvatiti da nije u redu kako se ponašao do sada. Istrajnošću ćete dobiti idealnog partnera, jer će napokon uvideti da ste izuzetno kvalitetna osoba, koja zaslužuje svu pažnju i ljubav ovoga sveta. Znam, trenutno vam je teško, ali ova nedelja donosi olakšanje koje odavno priželjkujete. Sve je na vašoj strani, vaša nesebična ljubav će pobediti sve.

JARAC

Jarčevi koji su slobodni imaju mogućnost pronalaženja svog partnera i trebalo bi da su svesni činjenice da će stati na ludi kamen. Nemojte razmišljati, bićete na dobrom putu da uspete na ljubavnom planu. Oni koji su u braku, vezi trebalo bi da rade na učvršćivanju veze, jer ste u ovom periodu zapostavili jedno drugo. Malo otežana nedelja, ali među vama je ljubav na prvom mestu i to će vam pomoći da prevaziđete sve nesuglasice koje su se do sada pojavljivale. Razgovaraćete o proširenju porodice, tako da imate vrlo dobre razloge da se oboje potrudite. Partner će vas prijatno iznenaditi, a na vama je samo da uživate u ovoj nedelji, jer će sve ružno biti iza vas. Pružite ljubav svojoj okolini, zaboravili ste na najstarije članove svoje porodice. Oni od vas ništa ne očekuju, samo malo pažnje, pa pošto ćete ove nedelje imati vremena, usredsredite se na to da ih prijatno iznenadite.

VODOLIJA

Vodolije koje su slobodne će ove nedelje imati vrlo interesantan susret sa osobom suprotnog pola, sa kojom će krenuti u lepu avanturu.
U prvom momentu ćete pomisliti da je to hladna i uzdržana osoba, a kako vreme bude prolazilo, shvatićete koliko je odmerena u ponašanju i u odnosu sa ljudima. Vremenom će isplivavati svi njeni kvaliteti i bićete oduševljeni što niste u prvom trenutku i pri prvom kontaktu odustali od dalje veze. Vodolije koje su u braku imaće neke zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Kako bude vreme prolazilo, sve bićete sve zadovoljniji rezultatima zajedničkih napora i odluka. Nemojte biti skeptični, jer vas partner voli i ceni i samo mu je potrebna trunka vašeg poverenja u sve poslove koje budete realizovali u budućnosti. Lep je period pred vama, tako da se malo opustite i uživajte.

RIBE

Kod Riba koje su slobodne je naglašeno da će se pokrenuti. Ići ćete na raznorazna događanja, družićete se, a u vaš život ulaze novi ljudi, novi događaji, a naravno i nove ljubavi. Uživajte, opustite se i nemojte nigde žuriti jer tek ulazite u ovaj lep i uspešan period.
Imate vremena da ostvarite ono što ste odavno želeli, a to je iskrena ljubavna veza. Važno je da će ljubav naći vas, a ne vi nju. Ribe koje su u vezi, braku su još uvek u periodu neizvesnosti, nerazumevanja i netolerancije. Bitno je da treba da shvatite da ćete morati oboje da se potrudite da biste došli do perioda kada ste se razumeli i mnogo više voleli i cenili. Ubrzo ćete doći u mnogo bolju situaciju i bićete izuzetno zadovoljni što ste se zajedničkim trudom izborili. Polako, vreme će vam doneti poboljšanje, jer će planete biti na vašoj strani, da vam pomognu da prebrodite ovaj zaista težak period u kojem ste sada. Kao sve u životu, prebrodićete i to.