Divna DNK
Printscreen
Divna DNK

Printscreen

Divna DNK, Foto: Printscreen

Naime, zadrugari Ana Korać i Miki Đuričić rešili su da se malo pozabave sa Divnom DNK dok je Marko van rijalitija, pa su zajedničkim snagama uspeli da je ubede kako se Bane Čolak zaljubio u nju i kako želi da imaju nešto više.

Ona je to jedva dočekala jer je već ranije izjavila da joj se Bane dopada.

S toga je Divna otvorila dušu i otvoreno priznala Čolaku da je zaljubljena u njega, i da u njenom braku stvari nisu tako bajne.

- Mi nemamo idealan brak kao što svi misle. On mene ne poštuje kao ženu. On me je isterivao napolje i šamarao me je. Ja sam u tebe zaljubljena - priznala je Divna Banetu.

Divna i Bane razgovaraju

Printscreen

Divna i Bane razgovaraju, Foto: Printscreen

Bane se našao u čudu kada je čuo ove Divnine reči, ali je ipak imao diplomatski odgovor.

- Divna, ja ti ne bih bio veran. Ja hoću da se iživim, da menjam devojke, da izlazim. Ja ću nastupati, tebi treba neko miran- izvlačio se Bane.

Razgovor je prekinula Nena, koja je smatrala da nema smisla to što Divna radi.

 

Komentari (3)

don kihot

07.12.2017 18:19

BANE ČOLAK, SREĆNI MOMAK- U LJUBAVI IMA POMAK! Sreća mu je tu na korak, baš je srećan Bane Čolak! Na svog muža sad je kivna "lepotica" zvana Divna- nemoj zato da vas čudi što Banetu ljubav nudi! Ogrejalo sunce jarko njenog muža zvanog Marko- prilika mu sad se smeši svoje žene da se reši! Svi su svima sada mili- Radujte se, oj de*ili!!!

mima

07.12.2017 18:32

@don kihot - bravo...

nedjo

08.12.2017 00:03

da se čovek krsti s obe ruke