Mlađan Dinkić
twitter
Mlađan Dinkić

twitter

Mlađan Dinkić, Foto: twitter

Mlađan Dinkić, bivši ministar finansija i guverner Centralne banke, očito uživa otkako je otišao sa političke scene Srbije, a nije se izgleda ni mnogo potresao na optužbe da je sa Miroljubom Labusom ukrao 1,2 miliona evra od državnih rezervi zlata, za šta ga je Šešelj prozvao, već uživa s društvom!

Tako se na Tviteru pohvalio provodom na Rajcu, na kojem je uz velike količine roštilja, salata, ali i domaće ljute proveo poslepodne sa prijateljima. Društvo su mu, između ostalih, pravili Kiki Lesendrić, frontmen „Pilota”, i kompozitor Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom.

S obzirom na to da su na ovom svojevrsnom izletu ostali do večernjih sati, ne sumnjamo da se društvance odlično provelo. Inače, Dinkić na društvenim mrežama otkako nije u politici mahom objavljuje fotografije sa muzičkih događaja, kao i nastupa muzičara kojima je on komponovao muziku.

Save

Save

Komentari (3)

PUN MESEC NAD BOSNOM

30.08.2016 11:21

Dinkic koji je merilo cicijasluka, znao je da u pravo vreme plati veceru pravim ljudima i za takvu neocekivanu ljubaznost,mladi wampir je nagradjen uticajnim mestom u vladi Srbije,i to sa totalnom zastitom!

nedjo

30.08.2016 14:09

haha,puca mu prsluk,krao je i opet e,bas ga briga za sve.. svaka cast majstoru kad ti se moze..

Vlada

31.08.2016 05:22

Doci ce i njemu mecka na rupu.....polako samo...