Dragan Đilas sa devojkom
Alo!
Dragan Đilas sa devojkom

Alo!

Dragan Đilas sa devojkom, Foto: Alo!

Dok pojedini lideri opozicionih stranaka, a pre svih Saša Janković i Vuk Jeremić, čekaju da nekadašnji gradonačelnik Beograda i bviši lider Demokratske stranke odluči da li će se kandidovati na predstojećim beogradskim izborima i finansijski im pomoći u kampanji, Dragan Đilas baca pare, ali na muziku, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Dragan Đilas (50) i košarkašica Ana Dabović (27), njegova devojka, u subotu uveče su bančili u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani u srcu Skadarlije.

- U kafanu su došli u kasnim večernjim satima i bili su prilično veseli - navodi naš izvor sa lica mesta i dodaje da su tokom čitave večeri bili izuzetno raspoloženi.

Dragan Đilas i Ana Dabović

Alo!/Masanori Jošida

Dragan Đilas i Ana Dabović, Foto: Alo! - M.Jošida

- Muzičari su najveći deo vremena proveli baš kod njihovog stola, što i ne čudi, s obzirom na to da je Đilas poznat kao neko ko ima para, pa mu nije problem da dobro plati muziku - objašnjava naš izvor i dodaje da je nekadašnji gradonačelnik te noći bio široke ruke.

- Pesme su se nizale jedna za drugom, a Đilas je u više navrata ustajao i čašćavao muzičare - dodaje naš izvor i ističe da je delovalo da je nekadašnji gradonačelnik veoma zaljubljen u svoju mlađanu izabranicu.

- Ma ja sam čuo da su njih dvoje raskinuli, međutim, to izgleda nema veze sa istinom, s obzirom na to da su delovali prisno i zaljubljeno - zaključuje naš izvor.

Milan u zatvoru zbog kokaina

Milan Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, nalazi se na služenju šestogodišnje kazne zbog šverca kokaina. Viši sud u Beogradu izrekao je 12. jula ove godine prvostepenu presudu Milanu Daboviću, optuženom za trgovinu 2,4 kilograma kokaina, i osudio ga na šest godina zatvora. Brat Ane Dabović je uhapšen u septembru prošle godine na Brankovom mostu, a u „smartu” švajcarskih registarskih oznaka, koji je on vozio, pronađena je torba u kojoj se nalazilo 2,4 kilograma kokaina. On u početku nije želeo da iznosi odbranu. Na kraju je rekao da se nije bavio trgovinom narkoticima i da ga je prijatelj, koga nije želeo da imenuje, zamolio da preveze automobil do Mileševske ulice.

Inače, Dragan Đilas se u poslednje vreme retko od košarkašice Ane Dabović. Da i te kako vodi računa o svojoj mlađanoj devojci, Đilas je pokazao i kada je Anu vozio u zatvor da odnese ručak svom bratu.

Dragan Đilas i Ana Dabović

Alo!/Masanori Jošida

Dragan Đilas i Ana Dabović, Foto: Alo! - M.Jošida

Naime, fotografi su nekadašnjeg gradonačelnika sredinom septembra uslikali kako svoju devojku Anu Dabović dovozi u Centralni zatvor kako bi posetila brata Milana i odnela mu ručak. Ona je iz Đilasovog džipa izašla noseći kese pune hrane, a on je parkirao automobil i svoju izabranicu je čekao u vozilu.

Burna prošlost

Košarkašica Ana Dabović i nekadašnji gradonačelnik Dragan Đilas od prvog dana svoje veze su izazivali ogromnu pažnju javnosti, prvenstveno zbog velike razlike u godinama. Počeli su da se zabavljaju 2013. godine, a mediji su nekoliko puta pisali da je par raskinuo. Dragan Đilas iza sebe ima brak sa Milicom Delević, sa kojom ima dve ćerke. On je razveden i od Ive Đilas, s kojom takođe ima dvoje dece.

 

Komentari (4)

Vuki

15.11.2017 20:12

Djilas bi trebao, da udje u vladu sa Vučićem..

zlatan

15.11.2017 22:35

I Djilas voli piletinu.

XXL

16.11.2017 11:35

Zar je bančenje i veselje sa starletama predviđeno samo za režimce na vlasti? Malko tendeciozno naginjanje ka neobjektivnom izveštavanju - kako god.

Zeljko

16.11.2017 15:32

Siroma Brojali pare celu noc sve su oci izbecili da vide jel ima za kafanu Sica bre sica