Bratislav Dikić
K. Kamenov
Bratislav Dikić

O. Bunić

Bratislav Dikić, Foto: O. Bunić

Bivšem šefu srpske žandarmerije Bratislavu Dikiću pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centu KC Crna Gora.

Inače, sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana za Dikića i još 12 osoba, zbog sumnje da su odgovorni za organizovanje kriminalne organizacije i krivično delo terorizam u pokušaju, javljaju Vijesti.

Pritvor je određen Bratislavu Dikiću, Hristini Krstić, Branki Milić, Draganu Maksiću, Milanu Dušići, Srboljubu Đorđeviću, Aleksandru Čuroviću (33), Aleksandru Aleksiću (42), Siniši Ćetkoviću (37), Milošu Aćimoviću (26), Ivici Matiću (36), Perici Andriću (39) i Đ.M.

Iz tužilaštva je ranije saopšteno da su Dikić i Sinđelić početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirali kriminalnu organizaciju, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori.

Komentari (2)

stevan

18.10.2016 21:51

ovo sa dikicem je milova lakrdija cist dogovor.

jo

18.10.2016 23:39

@stevan - zvanicni dokazi su da su usli na dan izbora (interesantno) naoruzani (opa) da bi izvrsili nekakvo kriminalno delo (jer jelte ne ide se u crkvu pod naoruzanjem)...to je ono sto je zvanicno....ti tvrdis drugacije...imas neki dokaz koji neces da podelis...ili samo pustu zelju da si u pravu ???!!!