Jankovićeva šokirala javnost
twitter
Jankovićeva šokirala javnost

twitter

Jankovićeva šokirala javnost, Foto: twitter

Da nekome ni svetinja nije sveta delovalo je nemoguće, međutim, Dijana je zarad fotografije koju će objaviti na društvenim mrežama uspela da uvredi mnogobrojne vernike.

Naime, Dijana Janković šokirala je javnost kada se pohvalila fotografijom iz Njujorka, na kojoj je oskudno odevena pozirala u ruševinama, ponosna na to što je posetila srpsku svetinju u Njujorku, koja je izgorela do temelja. Skandalozna fotografija odmah je usijala društvene mreže negativnim komentarima, te je Jankovićeva tek tada shvatila šta je uradila. Vernici koji su iskreno žalili zbog spaljene crkve oštro su osudili Dijanino nepristojno i nemarno ponašanje, a ona se, osim što je fotografiju uklonila sa svog profila, nije izvinila ljudima koje je njeno ponašanje pogodilo.

Osim šopinga i prikazivanja brendiranih komada nameštaja, garderobe i liftova, Dijana očigledno ne preza ni od čega kako bi dospela u centar pažnje. Da li će ova greška opametiti Jankovićevu, koja je očito fokusirana na materijalne stvari, ostaje da vidimo.

Komentari (4)

Ljiska

29.06.2016 09:17

Ovoj zeni nista nije sveto, i gazi preko svih zarad neke "popularnosti" samo bih je pitala KAKVE? Popularna je po nekim brendiranim pepeljarama koje joj je muz kupio i to je to.. meni nje zao..

Vlajko

29.06.2016 09:45

Sto bi rekao Dragce.. Dobro jutro Stoko moja..:-))))

cica

29.06.2016 09:49

Sta reci za bice?

kika

29.06.2016 12:25

Auuuu brate kakva rugoba, strasno, kako je bre nije sramota da se ovakva slika ispred crkve, ustvari, kada je Bog delio pamet i lepotu, nju su zakljucali, uzas od zene