Ne odustaje: Goca Tržan
Mitar Mitrović
Ne odustaje: Goca Tržan

Mitar Mitrović

Ne odustaje: Goca Tržan, Foto: Mitar Mitrović

U emotivnoj ispovesti za „Alo!” ona otkriva kako je poslednjih nekoliko meseci morala da se odrekne omiljenih namirnica da bi insulin svela na najniži mogući nivo.

Pevačica kaže da sve to radi da bi krajem godine otišla na vantelesnu oplodnju, kako bi ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković dobili bebu.

Lena nikada neće biti starleta

Iako je poslednjih godina postao opšti trend da sve veći broj mladih devojčica oponaša starlete, Goca kaže da se to njenoj naslednici neće dogoditi.
- Moja ćerka ne može da bude starleta jer nema predispozicije za to. Nema tu vrstu vaspitanja. Mislim da ona nije talentovana za to. Sa druge strane, ispravno mi je to što starlete postaju pevačice. Sve dok ih to čini srećnim i donosi novac, treba da budu u tome. Ima pevačica koje mnogo gore pevaju od nekih starleta, ali ne bih da otkrivam o kojima se radi. Svako ima svoju publiku i zna na koji način da dođe do nje - ističe Goca.

 Goca svojim primerom želi da poruči svim ženama koje prolaze kroz sličnu situaciju da treba da se bore uprkos neprilikama koje ih prate.

- Poslednjih meseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hleb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna. Imam strog režim ishrane i moram da vodim računa kako bih kasnije mogla da krenem na vantelesnu, jer imam problem sa dijabetesom. Zbog zdravlja moram da vodim računa kako ću i šta da unosim u sebe jer mi preti da dobijem dijabetes tipa dva. Sve šećere i bela brašna sam izbacila zbog toga - kaže Goca za „Alo!” i otkriva da je sličnu borbu već vodila.

Rašu ću da menjam za mlađeg

Poslednjih dana suprug pevačice prolazi kroz manje zdravstvene probleme. Naime, on se ukočio, pa ga Tržanova sve vreme zadirkuje da je pravi starac.
- Poslednjih dana Raša nešto nije OK, spavao je pored otvorenog prozora i ukočio se. Rekla sam mu: „Stvarno si, bre, deda, četrnaest godina sam starija od tebe i ništa mi ne fali. Treba da te menjam za nešto mlađeg” - kroz smeh priča pevačica.

 - Zbog neredovne ishrane i neurednog načina života pre tri godine sam dobila dijabetes, pa sam držala dijetu. U međuvremenu sam se malo pridržavala saveta lekara, a malo sam kršila pravila. Međutim, sada sam se baš uozbiljila što se toga tiče i vrlo poštujem sve što su mi lekari rekli. Rekla mi je doktorka da zbog hormona moram da pripazim na ishranu i to radim najviše zbog veštačke oplodnje - objašnjava Goca, koja otkriva da se u prvoj trudnoći dosta ugojila, pa očekuje da joj se to desi i sada kada ponovo zatrudni.

Jedva čekaju da dobiju bebu: Goca i Raša

Petar Marković

Jedva čekaju da dobiju bebu: Goca i Raša, Foto: Petar Marković

Ona kroz šalu kaže da još koji mesec želi da uživa u vitkoj liniji.

- Kada zatrudnim, izgledam kao nilski konj, hoću da se još malo provlačim ovako vitka. Teško da ću u tom periodu biti normalna, ali imam veliku želju da ponovo imam bebu. Imam u planu da do kraja godine sve završim oko veštačke oplodnje i trudnoće - završava pevačica.

Inače, Goca iz prvog braka ima ćerku Lenu, koja sa nestrpljenjem iščekuje da dobije brata ili sestru.

 

Komentari (6)

305

05.06.2017 07:27

Ajde vise zatrudni pa da se svi odmorimo od tvoje vestacke oplodnje. Koliko znam to se kod zena zove vantelesna oplodnja, a veterinari kazu vestacka. Godinama prica o tome i nista. Sve samo da bi se pisalo o njoj i njenim "problemima". Jadnica.

markoni

05.06.2017 07:44

@305 - Vise mi hejteri lice na jadnike jer sve im smeta a redovno prete sve javne licnosti i njihove iyjave u novinama. Gordanu pitaju i ona samo ljubazno odgovara na pitanja kao sto svaka javna licnost treba da radi zbog svog posla.

Voša

05.06.2017 09:23

@305 - He he ...zanimljiv komentar ..pa može i veštačka biće bez seksualnog odnosa ..

zed

05.06.2017 09:50

normalno da se menjaju hormoni kod svih, inace lekari nemaju veze sa hormonima to je zanjih jos uvek misterija. zna se kad se prave deca ne u tim godinama.

Milica

05.06.2017 12:11

Ona nema dijabetes, jer da ga je dobila pre 3 god i dalje bi ga imala. Ima insulinsku rezistenciju koju ima bar 50% zenskog sveta preko 35 god starosti. Nepotreban razlog da zbog toga budete u novinama!

nedjo

06.06.2017 00:02

sve sto kritikovala,ona sada radi