Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Profimedia

 

Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Silovanje je prijavljeno u subotu, a devojka je kazala da je na tu žurku otišla na nagovor najbolje drugarice.

M. A. je prijavila da ju je drugarica nagovorila da dođe u kuću njenog dečka, pošto mu roditelji nisu u Beogradu pa su planirali da naprave žurku – rekao je izvor "Informera".

Iako se dvoumila, ona je na kraju pristala da dođe na žurku. Našla se sa drugaricom i krenule su do kuće u kojoj se zabava održavala.

– Čim je ušla u kuću, M. A. je shvatila da je tu još samo N. S. od gostiju i da će ih ukupno biti četvoro. Uprkos svemu, ona je verovala da će to biti prijatno druženje i da nije u opasnosti.

Nakon nekog vremena, drugarica je sa svojim dečkom otišla u sobu, a M. A. je ostala sama sa N. S. u dnevnom boravku.

– Dok je drugarica bila u sobi sa dečkom, N. S. je počeo da spopada M. A., ali ga je ona odbila. Međutim, mladić je bio uporan, ali pošto je i M. A. bila uporna u odbijanju, N. S. je pobesneo, zgrabio je za kosu i odvukao u jednu sobu. Nesrećna devojka je pre toga pokušala da telefonom pozove drugaricu u pomoć, ali je ova nije čula. Nije mogla da se odbrani od nasilnika, pa se od šoka sledila i predala – objasnio je on.

Kada je N. S. završio sa iživljavanjem, devojka je u suzama otišla kući i sutradan prijavila policiji šta se dogodilo.

– Nakon prijave o silovanju, M. A. je odvedena na ginekološki pregled, ali nisu registrovane povrede na genitalijama. Međutim, imala je vidne povrede na glavi i iščupanu pramen kose, pa je odmah raspisana poternica za N. S. koji se još uvek nalazi u bekstvu – saopšteno je iz policije.

Inače, u telefonu M. A. ostale su poruke koje je te večeri slala drugarici. U porukama joj je poručivala da N. S. postaje sve navalentniji i da se plaši da je neće ostaviti na miru. Međutim, drugarica je u tom trenutku bila “zauzeta” sa svojim dečkom u drugom kraju kuće i nije videla telefon.

Policija je saslušala i drugaricu i njenog dečka. Kako su rekli, kada su se nakon seksa vratili nazad u dnevni boravak, ovo dvoje su već bili napustili kuću, piše "Informer".

Komentari (1)

Zoran

12.10.2016 15:36

Čudna priča .