Dušica Jakovljević plače suze
Printscreen
Dušica Jakovljević plače suze

Printscreen

Dušica Jakovljević plače suze, Foto: Printscreen

Gost u "Zadruzi" je sinoć bio otac Marka Miljkovića.

Iako je naglasio da nije svakodnevno pratio dešavanja u Beloj kući u vezi sa njegovim sinom Markom, na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević kako reaguje na konflikte koje je njegov sin imao sa pojedinim ukućanima, on je imao samo kratak odgovor:

- Ja sam na selu, penzioner sam. Mogu sa žaljenjem da kažem da malo gledam "Zadrugu". Neću ništa da krijem, ali nemam vremena. Dosta čujem od komšinica, valjda je bila neka čarka u početku, a zbog čega ne znam. Nisam uspeo ni da pitam Marka s obzirom na to da sam na kratko bio unutra.

Dušica je, nakon uvodnih reči Markovog oca, pročitala poruku koja joj je stigla, a tiče se njegovog sina.

Naime, izvesna Marijana otkrila je da je Miljkovićeva devojka iz Švajcarske doživela saobraćajnu nesreću, posle koje je bila u komi tri dana.

Ona je, prema Marijaninoj priči, bila trudna, a beba se, nažalost, nije spasila. Markova devojka, kako tvrdi Marijana, ne želi da Marko išta sazna, budući da je nosila njegovo dete, u šta Markov otac nije upućen.

- To mi nije poznato. Da ide u Švajcarsku to je tačno, ali mi nije poznato da se to desilo. On se više poveravao majci, ali ne verujem ni da ona za to zna.