Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

Slobodni Ovnovi misle da su neosvojivi, međutim, neosetno će ih privući osoba s kojom će uskoro ući u ozbiljnu vezu. Nećete biti svesni šta vam se dešava, pa je najbolje da se opustite i prepustite. Sve će se dešavati onako kako želite.

BIK

Slobodni Bikovi neće verovati da će se iz veze u kojoj su izroditi velika ljubav. Mislili ste da strast nije dovoljna da vas privuče u ozbiljniju vezu i brak. Zauzeti Bikovi nailaze na prepreke u odnosu sa partnerom.

BLIZANCI

Blizanci koji su u braku danas mogu imati interesantna dešavanja u odnosima sa partnerom. Treba da budete maksimalno okrenuti jedno drugom i da pokušate da razumete jedno drugo. Slobodni mogu otići na kraći put.

RAK

Sreća prati one koji čekaju posebnu priliku. Bićete iznenađeni odlukom gazde ili šefa jer ste izgubili samopouzdanje i veru u poštenje i pravdu.Nakon toga zasucite rukave i pokažite sve što znate i umete. Nervoza može izazvati bolove u glavi.

LAV

Ukoliko je bilo nekih problema i smicalica zavidnih kolega, u ovom danu bi trebalo sve da se reši i da dobijete satisfakciju za nepravdu koja vam je učinjena. Borba je vaš stil života na svim poljima, pa tako i na emotivnom. Biće nesuglasica.

DEVICA

Danas ćete biti izuzetno moćni. Shvatili ste da sami sebi treba da budete na prvom mestu i sada će ta borba sa ostatkom sveta za neku poziciju ili cilj doći do izražaja. Ne dozvolite drugima, posebno osobama koje su vam bliske, da manipulišu vama.

VAGA

Pratite sebe i svoj cilj i budite posvećeni onome što ste počeli da radite ukoliko želite da vas cene i poštiju, uprkos tome što vam se tlo pod nogama ljulja. Ukoliko vam firma ne uliva osećaj sigurnosti i vidite da je vode ljudi koji nisu sposobni, tražite posao u nekoj drugoj.

ŠKORPIJA

Ne treba ostajati do kraja na poslu na kojem nema budućnosti. Neki od vas bi, na sve ove poslovne probleme, mogli da se nerviraju i zbog emotivnih ili bračnih odnosa. Oslobodićete se svega što je izgubilo smisao, čime god niste zadovoljni.

STRELAC

Energiju koju imate trebalo bi da iskoristite za neke konstruktivne stvari. Jedna od oblasti koja vam je posebno naklonjena su finansije i na tom polju bi mogle da se dese neke stvari koje će i vas iznenaditi.

JARAC

Ukoliko ne budete zloupotrebljavali svoju poziciju i moć, moći ćete, zahvaljujući drugim ljudima, da realizujete nešto što već duže vreme ne uspevate. Pripremite se za svođenje računa i pravite inventar učinka.

VODOLIJA

Finansije bi trebale da budu sve bolje. Imajte u vidu da do novca možete doći na mnogo načina, a ne samo od plate za koju radite. Biće vam potrebna dobra mentalna i fizička kondicija. Pobedite nestrpljenje.

RIBE

Ima u vama ljutnje i besa zbog onog što vam se dešavalo, jer nećete da prihvatite činjenicu da ste sami nekim pogrešnim odlukama sebe doveli u neprijatnu situaciju. Imaćete priliku da ispravite mnogo toga.