Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Moći ćete da se odmorite i opustite, ali i da sumirate rezultate. Stanite na loptu i pustite stvarima da se razvijaju same, jer ionako nemate mnogo uticaja na ono što se dešava. Uspeh u ovom danu zavisi od drugih, partnera ili ortaka.

BIK

Ne računajte na zaradu unapred, već radite ono što volite da biste dobili više novca. Nesporazumi koje ste imali polako iščezavaju i vaš odnos sa ostatkom sveta postaje bolji. Danas treba da dođe do važnog susreta.

BLIZANCI

Budite oprezni sa novcem i dobro pazite u šta ga investirate. Bićete u situaciji da sretnete ljude sa kojima niste bili u dobrim odnosima i da se sa njima i pomirite, tako što ćete im oprostiti ono što su vam uradili.

RAK

Birajte reči, jer postoji mogućnost da vas oni do kojih vam je stalo neće najbolje shvatiti, ponovite i dva puta, ako treba, ono što hoćete, dok se ne uverite da vas je sagovornik razumeo. Ne biste smeli da dozvolite da svoj bes ispoljavate otvoreno.

LAV

Jednom suvišnom rečju biste mogli da pokvarite odnose koje ste gradili godinama. Razmislite o motivima koji vas vode u ovom danu, takmičite sa sa drugima samo da biste nahranili ego, a pritom očekujete da vas neko slepo prati.

DEVICA

Ukoliko niste zadovoljni poslovnom pozicijom, budite vredni i odlučni da se izborite za bolje i sreća će biti na vašoj strani. Ne oslanjajte se preterano na vezu, već na svoje znanje i umeće, dobar posao se ne dobija lako. Moguća tenzija sa osobom do koje vam je stalo.

VAGA

Izuzetno ste vredni i puni entuzijazma, ali vam se ne da da u potpunosti pokažete svoj kreativni potencijal. Korist ćete imati od osoba koje su starije i obrazovanije od vas, slušajte njihove savete i put do cilja će biti manje trnovit. Moraćete da okončate neko druženje.

ŠKORPIJA

Ukazale su se mogućnosti da dobijete prve konkretne rezultate. Zamka koju bi trebalo da izbegnete je vaša sklonost da se previše prilagođavate drugima i da njihovom mišljenju pridajete veliku pažnju. Fokusirajte se na sebe.

STRELAC

Drugi vas mnogo više cene nego što su spremni da pokažu i kažu. Ne dokazujte se njima, već sebi i osobama koje su vam bitne. Neka inicijalna kapisla mogla bi da bude zanimljiva osoba koju odnedavno poznajete.

JARAC

Vaša volja i ambicija će biti pojačani, pa ćete se usmeriti ka ostvarivanju bitnih ciljeva, kako na poslu, tako i u drugim oblastima života. Bićete snalažljivi i delovaćete podsticajno na druge ljude. U svemu što budete radili bićete organizovani.

VODOLIJA

Intuicija će vam biti pojačana kada je reč o odnosima sa drugima i umećete da procenite kako da se postavite da biste ostvarili ono što želite. Ljudi koji su navikli na vas kao na pričljivu i zabavnu osobu biće iznenađeni.

RIBE

Trenutno vam više odgovaraju ozbiljni razgovori o važnim temama nego prazne priče. Mogli biste da počnete pripremu za neki dodatni posao uz ovaj koji trenutno radite. Mogli biste da se odlučite za registraciju privatnog biznisa, samo napred!

Save