Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN

S kim god pokušate da ostvarite trajni kontakt, to vam ne uspeva. Previše ste racionalni i ne dopuštate da srce odlučuje umesto vašeg razuma. Opustite se i prepustite lepim osećanjima.

BIK

Partnerski odnosi se tokom dana znatno popravljaju, a sve zato što ćete pružati radost jedno drugom. Osećate ljubavni zanos i intimnu sreću.

BLIZANCI

Obratite pažnju, jer ovaj dan donosi konfliktne situacije iz kojih možete izaći samo uz pomoć i podršku porodice ili familije. Oni će vam pomoći da analizirate vaš odnos.

RAK

Potrudite se da se uskladite sa partnerom u željama i da uvek nađete zajedničko rešenje. Slobodni Rakovi mogu osetiti naklonost jedne harizmatične osobe koja će ih privući.

LAV

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i zadovoljstva u odnosu sa partnerom. Slobodni Lavovi bi trebalo malo više da se angažuju po pitanju pronalaženja partnera.

DEVICA

Konačno upoznajete osobu sa kojom možete ući u ozbiljnu vezu. Budite trezveni na samom početku veze, jer će vas poneti zaljubljenost i strast, pa nećete ništa dalje videti u životu. Budite oprezni.

VAGA

Početkom dana imaćete česte promene raspoloženja. Moguće su i nepredvidive aktivnosti koje vam neće prijati. Tokom dana osećaćete nedostatak volje, a jedna od stvari koja vas usporava jeste vaša opterećenost osobama iz prošlosti.

ŠKORPIJA

Budite vedriji i naterajte sebe da sa više elana i entuzijazma radite svoj posao. Ukoliko uspete da pobedite emocije i misli koje vas vraćaju unazad, ovaj dan može da bude izuzetno uspešan i dobar. Prolazni problemi.

STRELAC

Često vam nešto nedostaje da biste se osećali fenomenalno, a to bi mogla da bude upravo - ljubav! Na meti ste osoba suprotnog pola i verovatno vam zavide. Vaš vedar duh dominira.

JARAC

Kada nešto otpišete i pomislite da je nemoguće, desiće se nešto mnogo bolje i lepše od onoga što ste želeli. Na vama je da verujete u sebe, ali i da ne gubite iz vida da će vas neko ipak nagraditi po zaslugama.

VODOLIJA

Treba da vam stignu pohvale i priznanja, ali i materijalna satisfakcija. Ukoliko se ne bavite visokoprofitabilnim poslovima, sreću potražite u igrama na sreću. Velike su šanse da popravite finansije.

RIBE

Nema potrebe da po svaku cenu držite do sebe. O tome govori pozicija na kojoj ste. Osvojili ste nešto što je drugima nedostupno i nova saznanja želite da primenite u poslu. Imajte u vidu da malo ljudi može da vas prati.