Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Možete očekivati dosta trzavica sa partnerom, nervozu i uzajamno nerazumevanje, što će dodatno poremetiti vaš odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu. Ovo je samo malo otežanje u vašem odnosu, nema razloga za zabrinutost.

BIK

Možete očekivati da upoznate jednu posebnu osobu, i to preko posla. Dogodiće se ljubav na prvi pogled. Zauzeti Bikovi su opterećeni svojim poslovnim problemima, pa će tokom dana potpuno zapostaviti partnera.

BLIZANCI

Iznenadite partnera odlaskom na romantičnu večeru, šetnjom ili bilo čime što ste nekada zajedno radili. Nemojte svoje poslovne probleme da prenosite na svoj ljubavni odnos, jer vam je partner izuzetno osetljiv.

RAK

Danas nema opravdanja da se ne potrudite i da se ne izborite sa svim nedaćama koje su vas zadesile. Potrebna vam je dodatna opreznost i koncentracija prilikom rada. Malo se izolujte, opustite se i šetajte sa prijateljima. Širite pozitivnu energiju.

LAV

Usredsredite se na nešto što volite da radite i zaboravite negativne misli i dešavanja. Osetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se nekom hobiju, šetnji, druženju sa prijateljima, pridružite se nekom društvu, na primer planinarima.

DEVICA

Posvetite se sebi, jer ste sebe potpuno zanemarili. Pritisli su vas problemi sa mnogo strana, ali ne očajavajte, vreme je na vašoj strani. Pored toga što ste ubeđeni da ste iskusni, dešavaće se neke nove i neobične stvari u kojima ćete morati da se snalazite.

VAGA

Pošto vam drugi zavide, pazite šta pred kim pričate i radite. Niste zadovoljni onim što se dešava. Pomislili ste da ste došli do kraja i da ćete realizovati neki bitan plan, ali stvari počinju da se usporavaju i razvlače. Izgubili ste motivaciju i volju da se borite.

ŠKORPIJA

Pokušajte emocije da držite odvojeno od posla, kao i da vaše eventualno emotivno nezadovoljstvo ne bude vidno na vašem licu kada ste u firmi. Vaš saldo u banci može dodatno da se popravi. To će popraviti i vaše raspoloženje.

STRELAC

Shvatićete da su vaše sumnje u partnerovu odanost bile bez osnova. Kada se najmanje budete nadali, desiće se nešto lepo i neočekivano. Trudite se da na poslu očistite sve obaveze i okončate nedovršene poslove.

JARAC

Prijatelji se plaše vašeg uspeha, jer misle da ćete im okrenuti leđa. Tokom dana možete imati značajan razgovor sa nekom moćnom osobom koja vam već duže vreme nudi posao. Imaćete razloga da se osećate uspešno.

VODOLIJA

Budite taktični i manje pričajte, a više slušajte da kasnije ne bi dolazilo do nesporazuma sa partnerima u poslu. Moguće da će doći do nekih promena u vašoj firmi. Neko od novih kolega vam posebno prija.

RIBE

Imate utisak da vas osoba do koje vam je stalo, sputava. Ovog dana bi trebalo da dođe do susreta sa nekom vama bitnom osobom koja vam uliva samopouzdanje i koja će vas podržati u vašim idejama i planovima, a na vama je da se izborite za neki svoj cilj.