Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Na vama je odluka, a sve će zavisiti od osećanja prema pridošlici. Ukoliko se ne odlučite za mogući izbor, lutaćete u želji za stabilnim ljubavnim odnosom. Onima koji su braku biće dobro, jer čuvaju stabilnu vezu.

BIK

Očekujte teškoće u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko ste pravili greške, sada je momenat da ih ispravite. Ne dozvolite užoj i široj familiji da vam se meša u porodične odnose, jer vam to neće ništa dobro doneti.

BLIZANCI

Ovaj dan donosi dobru emotivnu situaciju sa partnerom. Ukoliko ste oboje sigurni u ljubav, potrebno je da napravite neke promene u vezi, ukoliko hoćete da je učvrstite. Neka prestane ljubomora.

RAK

Slobodni Rakovi ne mogu dalje, jer ih osobe iz prošlosti stalno proganjaju i stalno se vraćaju korak unazad. Pustite prošlost i okrenite se budućnosti i videćete da vas očekuju lepa i interesantna dešavanja na ljubavnom planu.

LAV

Ne vodite mnogo računa o svojim životnim navikama, pa je došao trenutak da povedete računa o zdravstvenoj ravnoteži, koja je narušena. Sve je rezultat vašeg života pod pritiskom i stresom. Muči vas migrena.

DEVICA

Pojačana tenzija trebalo bi da bude najhitnija rešena, a to ćete najbolje uraditi ako se malo izolujete od ljudi i odete negde gde možete malo da se opustite i vratite u normalu. Dosta ste se trudili i ulagali u druge, posvetite se zdravlju.

VAGA

Ovaj dan vam donosi malo više povoljnosti što se tiče posla i poslovnih poduhvata. Imate želju da se angažujete i da postižete uspehe. Posvetite se skupljanju informacija. Ukoliko ste čvrsto zacrtali da se posvetite poslu, potrebna je podrška okoline.

ŠKORPIJA

Očekujte uspehe na poslovima koji su povezani sa turizmom, izdavaštvom ili trgovinom. Stoje vam kontakti i sa inostranstvom. Možete se nadati rešavanju nekog sudskog spora u vezi sa finansijama. Ponuda za posao!

STRELAC

Došlo je vreme za promene u karijeri i za napredovanje. Mnoga događanja će ići u smeru vašeg poslovnog uspeha, tako da ćete uspeti da se i finansijski stabilizujete. Odlični su vam aspekti za razne vidove finansija.

JARAC

Nemojte prekoračivati svoje mogućnosti! Udružite se sa nekim poslovnim partnerom ili saradnikom i podelite dobit, a i rizik. Ne možete sve da iznesete na svojim plećima. Potražite pomoć i bićete rasterećeni rizičnih situacija.

VODOLIJA

Vaš poslovni uspeh će se odraziti i na poslovnu karijeru, finansije i veći uticaj na dešavanja u kompaniji u kojoj radite. Zacrtaćete nove ciljeve, potražićete nove kontakte, poslovne partnere i poslove.

RIBE

Promene u načinu poslovanja mogu doneti pozitivne rezultate, a i priliku za bolji položaj na poslu. Najvažnije je da ne izgubite profesionalni odnos, da idete na sigurno i da se ne kockate u poslu. Nezaposlene Ribe mogu dobiti ponudu za posao.