Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna situacija na polju finansija, možete da računate na dobitak i veliki pomak. Konačno osećate veliko olakšanje jer ste rešili neke dileme i probleme koji su vas dugo proganjali.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni od danas više nećete biti! Nova ljubav vam dolazi, u mnogo intenzivnijem obliku nego što ste očekivali! Pred vama je jako dobar dan- prepustite se i uživajte u onome što imate.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije, iskoristite je na pravi način! Ne očekuju vas nikakvi zdravstveni problemi i o tome nemojte da brinete. Potrudite se da ovaj pozitivan dan provedete najbolje što umete.

BIK

POSAO: Kroz prodaju nekretnina ili zemljišta možete veoma lako ostvariti zaradu i poboljšati svoj status. Pred vama je povoljan dan za neke važne promene ili rešenja. Takođe, zarada može doći i od ugostiteljstva.

LJUBAV: Ušuškani ste u toploj atmosferi koju delite sa voljenom osobom. Veoma ste srećni zajedno i planirate da tako i ostane. Moguće je da planirate proširenje porodice ili brak- ako već niste venčani.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate dovoljno energije za sve što je pred vama. Zadovoljni ste generalnim životnim okolnostima u kojima se nalazite i ne nedostaje vam elan. Pred vama je jako dobar dan

BLIZANCI

POSAO: Dolazi vam mogućnost da odete na poslovno putovanje na kom biste mogli da realizujete neki važan projekat. Potrudićete se da sve organizujete što bolje umete. Uspećete da napravite poslovni napredak.

LJUBAV: Dopada vam se osoba iz bliskog okruženja ili komšiluka kojoj želite da priđete što pre. Nekako nemate strpljenja već želite da razjasnite stvari. Možete da računate na pozitivan ishod događaja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Vama su disajni putevi generalno jedna od slabijih tačaka na telu i nema potrebe da svoje zdravlje dodatno ugrožavate negativnim navikama.

RAK

POSAO: Značajno poboljšanje na polju finansija vas čini veoma radosnim! Možete da očekujete pozitivnu situaciju! Pred vama je jako pozitivan dan tokom kog nećete imati nikakve probleme na polju posla.

LJUBAV: Voljena osoba je preduzela prave korake i oduševila vas svojim nežnim i toplim pristupom. Pokazaćete joj da ste na neki način zahvalni na svemu što je uradila za vas. Očekuje vas lep period.

ZDRAVLJE: Danas vam prija malo jača ishrana. Potrebni su vam dodatni izvori energije, a dobijate ih kroz dovoljan unos mesa i drugih namirnica koje sadrže proteine. Najbolje znate sami šta vam prija.

LAV

POSAO: Pokrenućete veoma pozitivne promene na svom poslovnom planu koje vam mogu biti značajne u budućnosti. Spremni ste da preduzmete nove korake i ne plašite se toga da menjate stvari.

LJUBAV: Uživaćete pored svog partnera koji vam je maksimalno posvećen. Otvoreno ćete mu pokazati svoje emocije. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, možete da očekujete veoma zanimljiv susret sa Ovnom.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica je moguća kod vas danas ili kraći nalet malaksalosti. Potrudite se da se ne naprežete u bilo kom smislu. Ako vam je posao naporan, pravite češće pauze.

DEVICA

POSAO: Imate višak slobodnog vremena, pa se potrudite da ga iskoristite na najbolji mogući način! Tokom današnjeg dana ćete imati minimalan broj obaveza, pa ćete biti u prilici da se posvetite i nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi i to vas svakako neće sprečiti da joj se približite i započnete vezu. Spremni ste i da negujete ljubav na daljinu jer vama takve stvari ne predstavljaju problem.

ZDRAVLJE: Pozitivno razmišljanje vas čini jačim! Dobro se osećate u svojoj koži i spremni ste za nove pobede na svim poljima! Trenutno ne postoji ništa što bi negativno moglo da utiče na vaše zdravlje.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete naplatiti neki posao koji ste obavili u skorijoj prošlosti. Vidi vam se manje poboljšanje na polju finansija, a zbog toga ćete svakako biti zadovoljni. Generalno vam je dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedan Lav, možete da računate na zbližavanje i veoma lepe i romantične trenutke tokom današnjeg dana. Sa njim imate neku posebnu hemiju i povezanost koja se oseća u vazduhu.

ZDRAVLJE: Pozitivno ste raspoloženi. Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme. Energični ste, namejani i na neki naćin blistate. Može se reći da sa sobom donosite dobru atmosferu- gde god da se pojavite!

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti i da ostvarite napredovanje. Vaša profesionalna strana dolazi do izražaja. Možete da se nadate jako dobrim odnosima sa pretpostavljenima.

LJUBAV: Emotivni ste i puni planova za zajedničku budućnost. Moguća je veridba ili sklapanje braka. Ukoliko ste slobodni, onda je pred vama veoma povoljan dan za početak nove- trajne i značajne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Moguće je da imate neku napetost u mišićima koja vas generalno prati. Prijao bi vam i povećan unos magnezijuma ali i topla kupka kao vid opuštanja.

STRELAC

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekuju vas veoma lepa iznenađenja tokom današnjeg dana! Moguće je da ćete imati neki dodatan priliv novca ili neke nove beneficije kojima se niste nadali.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode koji imate i uživate u neobaveznim avanturama. Očekuju vas zanimljivi trenuci sa Ovnom! Možete da se nadate generalno pozitivnom danu kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Potrudite se da se hranite zdravije, da se ne prejedate već da uzimate umerene porcije ali i da jedete redovno. Doručak je svakako najvažniji obrok.

JARAC

POSAO: Možete da računate na solidnu materijalnu pozadinu. Moguća je i pomoć od poslovnog partnera ili bračnog druga. U svakom slučaju nećete imati veće probleme ili trzavice. Kada su vam finansije dobro i vi ste dobro.

LJUBAV: U vama se bude strast koje su nekada utihnule i sada možete da računate na veoma zanimljive trenutke sa partnerom. Pred vama je jako povoljan dan za ponovno zbližavanje sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Svaki vid aktivnosti vam prija, a pogotovo druženje sa ljudima, izlasci i komunikacija. Najbolje se osećate kada ste u centru pažnje i okuženi onima koje volite.

VODOLIJA

POSAO: Vaša očekivanja na ovom polju će biti maksimalno ispunjena. Zadovoljni ste generalnom situacijom. Na poslovnom planu vam sve ide dobro i ne očekuje vas ništa nepredviđeno.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, može se reći da vam nikada bolje nije išlo! Uživate u svojim osećanjima! Imate veoma poseban odnos sa osobom koja vam je postala veoma draga u nekom kratkom vremenskom roku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Mogući su manji problemi generalno vezani za urogenitalni trakt, takođe i za pojavu peska ili kamena u mokraćnim kanalima. Posavetujte se sa svojim lekarom.

RIBE

POSAO: Iako imate mnog poslovnih obaveza, ne bunite se jer znate da vam kasnije dolazi nagrada za sav trud koji ulažete. Uspećete da izgradite svoj put do poslovne stabilizacije, pred vama je dobar dan.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i flert sa osobom koja vas privlači već duže vreme. U skorijem periodu će vam se ukazati i prilika da pređete sa reči na dela... Do tada uživate u kontaktu.

ZDRAVLJE: Konačno ćete rešiti neki problem koji vas je mučio. Imate utisak da ste skinuli veliki teret sa svojih leđa... Situacija na polju zdravlja je sve bolja i imate sve više energije iz dana u dan.