Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Nećete moći da pokrenete novi poslovni poduhvat sve dok se ne usaglasite sa svojim saradnicima oko toga. Važno je da po svim pitanjima postignete kompromis ili nećete oći da napredujete.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je podjednako zainteresovana za vas kao i vi za nju. Vreme je da napravite prvi korak ako to već do sada niste učinili. Pred vama je šansa za lepu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt bi mogao da vam stvara probleme. Pogotovo kod muških pripadnika ovog znaka postoje naznake za tegobe sa prostatom. Dolazi vam vreme za redovan lekarski pregled.

BIK

POSAO: Pokazujete veoma negativan stav prema jednoj osobi iz poslovnog okruženja ali od toga nemate neke koristi. Svima je jasno da se vas dvoje ne slažete ali posao uglavnom najviše trpi zbog toga.

LJUBAV: Biće potrebno mnogo strpljenja da biste rešili sve nesuglasice sa voljenom osobom. Ipak, ne želite da odustanete. Važno vam je da zadržite vaš brak i porodicu na okupu, pa ćete nastaviti da se trudite.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Izborite se za ono do čega vam je stalo! Vreme je da pokažete koliko ste ambiciozni i jaki! Pred vama je šansa da ostvarite veliki poslovni uspeh i da se na neki način proslavite u svom okruženju.

LJUBAV: Nema potrebe da krijete svoje emocije. Prihvatite ono što osećate i pokažite to otvoreno- jedino tako ćete biti zadovoljni. Očekuje vas dan u kom možete da pronađete svoju sreću pored voljene osobe.

ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijalo da povećate unos minerala- cinka, kalcijuma, magnezijuma. Generalno ne biste trebali da imate neke velike ili značajne probleme na polju zdravlja.

RAK

POSAO: Posvećeni ste svom poslu što vas u nekoj meri opterećuje jer nemate dovoljno vremena za druge stvari koje su vam važne. Moguće je da ćete danas jednostavno odlučiti da posao zanemarite i da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Vreme je da pokažete svoju drugu stranu osobi koja vam se dopada i da izađete iz stidljive faze. Stavite joj do znanja da umete da budete veoma emotivni i strastveni i da želite da budete sa njom.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Nađite vremena da se posvetite sebi i da jednostavno napunite svoje baterije. Zdravstveno stanje vam nije generalno loše ali biste trebali da se naprežete previše.

LAV

POSAO: Polaskani ste zbog poslovne ponude koju ste dobili. Sada konačno možete da ostvarite napredak koji ste očekivali. Zadovoljni ste jer vidite da ćete uspeti da pokažete svoje talente i sposobnosti na pravi način.

LJUBAV: Imate mnogo zajedničkih interesovanja sa osobom koju ste upoznali preko posla. Slede vam zanimljivi trenuci. Flert bi mogao da potraje neko duže vreme pre nego što se budete sasvim zbližili.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. Pazite šta jedete jer su mogući problemi sa probavom kod vas. Povećajte unos tečnosti i nemojte da uzimate namirnice koje vam smetaju i opterećuju vaš stomak.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za poslovne pregovore. Vi ste veoma elokventni i uverljivi, ostvarićete ono što želite. Iako je nedelja moguće je da ćete imati neki bažan poslovni sastanak na kom ćete uspeti da ostvarite uspeh.

LJUBAV: Vreme je da prihvatite i da je vaš idealan partner samo čovek koji ima mane i koji je od krvi i mesa. Svi imaju pravo na grešku. Pokušajte da shvatite da ni vi niste uvek savršeni i da u ljubavi ima i praštanja.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče. Moguće je da imate neke emotivne dileme i da se zato osećate rastrzano. Važno je da na prvom mestu sami sa sobom definišete neke stvari, posle će sve biti lakše.

VAGA

POSAO: Gubite motivaciju i niste preterano zainteresovani za poslovne obaveze. Ne osećate da ste dovoljno cenjeni. Moguće je da je zaista došlo vreme za promenu posla. Posvetite se traženju novih mogućnosti.

LJUBAV: Voljena osoba od vas zahteva dodatno strpljenje da biste neke stvari rešili. Moguće je da vas sve to opterećuje. Imate utisak da nemate dovoljno snage da se bavite njenim problemima. Povlačite se u sebe.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Veoma ste osetljivi danas, pa možete da imate i probleme sa glavoboljom. Kod ženskih pripadnika ovog znaka su naglašene neke manje hormonalne promene.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete novu poslovnu ponudu. Nećete mnogo oklevati pre nego što pristanete, raspoloženi ste za akciju! Nikada ne propuštate dobre prilike jer umete da procenite šta će vam se isplatiti.

LJUBAV: Smeta vam to što još neko meša u vašu vezu. Preporuka je da na vreme reagujete i da ostavite sve između vas i partnera. Najvažnije je da ne proširujete konflikt i da budete otvoreni jedno prema drugome.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći zdravstveni problemi. Moguće su manje tegobe vezane za kašalj, kijavicu ili manje zapušenje disajnih puteva. Skloni ste prolaznoj prehladi ili sličnim stanjima.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji je vezan za unifomu, možete da očekujete veoma uspešan dan. Pred vama je prilika da maksimalno dobro odradite svoj posao i da dobijete neko važno priznanje.

LJUBAV: Nije vam jasno kakve namere ima osoba koja vam se udvara. Vi želite nešto ozbiljno ali niste sigurni da li je i ona spremna na to. Trebaće vam još neko vreme da procenite situaciju na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima su mogući, pa povedite računa. Takođe, proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Nemojte da zanemarujete probleme koje osećate da su se pojavili, posetite lekara.

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za organizaciju troškova kao i za bilo kakvu vrstu proračuna i planova vezanih za finansije. U svakom slučaju možete se baviti više takvim stvarima nego konkretnim obavezama.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete na iznenađenje koje vam je priredila voljena osoba. Moguće je da ipak niste sasvim zadovoljni i da ste od nje očekivali nešto drugačije. Nalazite u malo neprijatnoj situaciji.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća. Prija vam ishrana bazirana na domaćim namirnicama, na supama i čorbama od povrća i na kuvanoj hrani. Izbegavajte masne i pržene namirnice.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste da pokažete da ste sposobni da izađete na kraj sa svim poslovnim izazovima koji su pred vama. Veoma ste aktivni na poslovnom planu i za vas za sada ne postoji vreme za odmor dok sve obaveze ne završite.

LJUBAV: Može se reći da ćete tokom današnjeg dana biti u centru pažnje i da ćete imati brojne udvarače. Pitanje je da li vam neko od njih zaista odgovara, uvek imate utisak da neko nije dovoljno dobar za vas.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa osetljivom kožom su mogući. Pružite sebi adekvatnu negu. Obratite pažnju i na osetljivu kosu, nokte, zube... Mogući su i manji problemi vezani za kosti i kičmu.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete uspešan dan. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, to će vam se višestruko isplatiti. Obaveze ćete završiti u ranijim časovima, tako da vam ostatak dana može proteći sasvim mirno.

LJUBAV: Želite da udovoljite voljenoj osobi. Uradićete sve što možete kako bi joj pokazali koliko je volite. Pred vama je šansa da na neki način dokažete svoju ljubav i posvećenost i da joj pružite sigurnost.

ZDRAVLJE: Javite se lekaru radi kontrole, za svaki slučaj. Moguće je da biste trebali da uradite neke nalaze koje dugo niste radili. Proverite krvnu sliku, nivo šećera, holesterola, gvožđe... Budite u pripravnosti.