Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

Energiju koju trenutno imate trebalo bi da iskoristite za neke konstruktivne i prave stvari. Jedna od oblasti koja vam je posebno naklonjena јje oblast finansija i na tom polju bi mogle da se dese neke stvari koje će vas vrlo prijatno iznenaditi.

BIK

Ukoliko ne budete zloupotrebljavali svoju poziciju i svoju moć, moći ćete zahvaljujući drugim ljudima da realizujete nešto što već neko vreme niste uspeli. Pripremite se za svođenje računa i pravite inventar.

BLIZANCI

Finansije su vam bolje. Imajte u vidu da do novca možete da dođete na mnogo načina, a ne samo od plate za koju radite. Biće vam potrebna dobra mentalna i fizička kondicija da biste stigli sve da postignete.

RAK

Neke nove kolege i okolnosti će vam sigurno prijati. Ne trudite se da sebe stavite u prvi plan, jer ovo je dan u kojem vi služite drugima i treba sve da učinite da se ostali osećaju lepo i zaštićeno u vašoj blizini. Ne terajte druge da rade za vas.

LAV

Ako imate uslove, znanje i tržište, pokrenite privatan posao, ne čekajte! Mogli biste da posejete nešto što će dugo donositi profit i dobre poslovne rezultate. Možete napredovati ako radite u državnim institucijama i javnim preduzećima.

DEVICA

Trenutno možete mnogo više nego što pretpostavljate, ali treba da pobedite neodlučnost i preteranu potrebu da se oslanjate na druge. Sada vi treba da budete inicijator, a drugi će doći na red kasnije, kada vam njihova pomoć bude trebala.

VAGA

Početak dana vam je bitan, jer ćete dominirati nad svojim sagovornicima, zato ne prolongirajte sastanke koji su vam bitni, jer ćete rešiti bitnu stvar. Bićete oštriji na rečima, pazite da negde ne preterate, jer bi neko mogao da se oseća povređeno.

ŠKORPIJA

U ljubavi su prilično poremećeni odnosi, došlo je do gubitka poverenja. Oboje ste svesni da u poslednje vreme niste funkcionisali kako treba. Ukoliko imate tajnu vezu, treba da je okončate, jer ćete se u suprotnom uvaliti u probleme.

STRELAC

Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno imate, već očekuje ozbiljnost. Potrebno je da donesete zajedničke odluke, ali budite malo romantičniji nego do sada, da bi to bio odnos prepun ljubavi.

JARAC

Mnogo očekujete od partnera i odnosa u koji ste uložili. Suludo je da očekujete da vam bude uzvraćeno istom merom, jer ste toliko različiti. Sledi vam manje razočaranje, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije tako važno za vezu.

VODOLIJA

Pokrenite se bar vi, zanemarite sve probleme u odnosu sa partnerom i krenite od danas ka novom, boljem odnosu. Slobodne Vodolije su svesne da su jednoj osobi jako interesantni. Od tih simpatija neće biti ništa.

RIBE

Krajem dana ćete iznenada dobiti poziv nakon kojeg će uslediti zanimljivo poznanstvo. Razmišljaćete da li je bolje da započnete tu vezu ili da ponovo pokrenete staru. Zasad je dobro da idete napred, ka budućnosti.