Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN 21. III - 20. IV

Mnogi Ovnovi napraviće proboj u svojoj karijeri, a oni koji traže posao ili očekuju promenu radnog mesta, neka zapnu svim silama, jer će definitivno ostvariti ono što su zamislili. Dom i porodicu ćete danas malo zapostaviti.

BIK 21. IV - 21. V

Puni ste volje i energije. Svi vaši poslovi funkcionišu savršeno, ali su u najboljoj poziciji oni pripadnici ovog znaka koji imaju aspiracije ka inostranstvu ili posluju sa stranim firmama. Vi ne propuštate priliku za napredak.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Kraj dana donosi intenzivne, nove emotivne priče, možda čak i sa previše varnica za vaš ukus. Zauzeti Blizanci uživaju u mirnim odnosima s partnerom. Trudite se da budete što samostalniji u radu, jer ste veliki individualista.

RAK 23. VI - 23. VII

Dolaze do izražaja vaše organizatorske i profesionalne sposobnosti, lako ćete postići zadovoljavajuće finansijske rezultate. Dobar je dan za one koji traže ljubav, dok će oni u dužim emotivnim vezama nailaziti na prepreke. Bićete skloni infekcijama.

LAV 24. VII - 23. VIII

Imaćete dobre poslovne prilike, ali ćete oklevati ili biti sprečeni da ih sprovedete u delo. Verujte više u sebe i svoje sposobnosti i razrešite unutrašnje nedoumice. Zato je drugi deo dana vreme za bolje šanse i krupne poduhvate.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Emotivna veza biće razlog vašeg osmeha. Bilo da ste slobodni ili ne, šarmiraćete svakog u čijoj se blizini budete našli. Uživajte u društvu i popularnosti. Početkom dana ćete biti veoma aktivni, ali i pod određenim pritiskom poslovnih saradnika.

VAGA 24. IX - 23. X

Može vas pomalo frustrirati to što se od vas očekuje savršenstvo u radu, ali imate veliku podršku nadređenih. Bićete okrenuti istraživačkom radu i planiranju budućih poslovnih projekata. Više vas ne zanimaju kratkotrajne ljubavne priče.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Možda će vam biti teško da se pokrenete, ali kada jednom uhvatite zamah, trudićete se da pobedite konkurenciju i napravite proboj na poslovnom planu. Osim nestabilnog početka dana, ostatak donosi odlične prilike.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Imate podršku kolega, ali i autoritativnih osoba koje vam mogu pomoći u napredovanju. Možete očekivati susret sa nekom od bivših ljubavi, pa ćete razmišljati da joj dozvolite da vam se vrati.

JARAC 22. XII - 20. I

Veliki planovi, širenje vidika i trud da sebe bolje organizujete obeležiće ovaj dan. Okrećete se konkretnom isticanju svojih sposobnosti saradnicima i nadređenima. Ovo je dan za priznanja i lepe poslovne rezultate.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Suočićete se sa preprekama i pritiskom, na koje niste navikli. Nema razloga za zabrinutost, to su normalne i prolazne poteškoće, koje će do kraja dana nestati kao rukom odnesene. Malo ste nerealni u ljubavi.

RIBE 20. II - 20. III

Saradnja sa nekim iz inostranstva se aktivira, proširićete krug poslovnih saradnika i klijenata, obezbediti sebi nove ugovore i biti zadovoljni svojim dostignućima. U ljubavnom životu burno je i žestoko, a na površinu isplivavaju strasti.

Save