Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Dve nedelje kasnije u četvrtak 15. februara, na nebu će se odigrati i delimično pomračenje Meseca.

Oni sa "malo pameti u glavi" izbegavaće ekstreme bilo koje vrste. Svi ostali biće robovi nagona i neka im Bog bude u pomoći.

Lutanja, avantura, prevara, odlazaka i vraćanja, nevolje sa (previše ili premalo) seksom, sve u svemu spektakl neće izostati.

Ovan poslednja dva do tri meseca nije bio sav svoj. Ako niste zapalili u inostranstvo, verovatno danima i noćima pripremate ispite. A seks? sve u svoje vreme.

Lav je lav, čak i kada povije rep. Proizvodite razne nevolje i kada vam se sve na grozan način vrati budete besni na svoju sudbinu. Ne dirajte "tuđe voće", strogo je zabranjeno. Zaigrajte sa svojim seksi igračk(ic)ama.

Strelci dolaze k sebi, i to nakon dugo vremena. Puni ste strastvenog goriva io spremni za let u nepoznato. Sanjate novu egzotičnu ljubavnu priču, dok vam se snovi ne ostvare. U specifičnom seksi odnosu ste sa osobom iz susedstva.

Bikovi su nedokazani, i to dokazuju. Ne vole promene, ali stižu promene koje su neizbežne. Za početak kupite sebi i partneru novi krevet, i uklonite stari koji je "razvaljen" od silnog jahanja.

Device su izgubljene u prostoru i vremenu. Navikli ste na vlastitu skromnosti, i malo toga sebi dajete i od drugih tražite. Zlatna sredina je idealna mera. Odustanite od gorkih samokritika. Meditirajte o ljubavi i seksu, i uradite nešto po tom pitanju.

Jarci znaju da novac "buši" tamo gde bušilica ne prolazi. Zabrljali ste, i ne puštate vlastiti duh na slobodu. Oženićete se tradicionalno, a u međuvremenu avangardno rušite s nogu sve po redu. Živi ste autoritet. Specijalno u gaćama.

Blizanci su naivno detinjasti, ali samo ponekad. Razigrana ste ptičica i nedužno lepršate s grane na granu. Krajnje je vreme da se ugnezdite. Imate suviše kandidata za gnezdo? Izaberite. Dame biraju.

Vage se smeškaju, iako im nije do smeha. To je ta maska koju uvek navučete na lice kad ste ranjivi i nesigurni. Život bez maski je srećniji. Još kad svemu tome dodate i partnerove zamaskirane neistine. Čisti seks, bez kraja i početka.

Vodolije su u solidnoj ljubavnoj formi, s tendencijom daljeg poboljšanja stanja stvari. Ako ste solo emocionalnog statusa, i ta vas činjenica smeta i boli, idealan je trenutak da preduzmete nešto. Vi odradite jedan korak, on(a) će dva, i seks je tu.

Rakovi su nigde, ali proći će ih. Izgubili ste Marsa, Saturn vas ne ljubi, i jedino vas Jupiterov uticaj spasava da ne potonete u bespuća emocionalne (ne)ozbiljnosti. Držite se Škorpija i Riba. Oni znaju sa vama i vi sa njima, a i za seks vam nisu loši.

Škorpije su skroz do kraja iznemogle, i ne mogu više da se stalno seksaju. Stvarno ste nehumani prema sebi. A kako je tek drugima s vama? Morali ste, zvezde su vas prisilile, ništa vi niste krivi. Bilo kako bilo, utišala se vaša animalna strana.

Riba je "gola fantazija" u krevetu. Sve radnje radite, i nikada vam nije dosta. Situacija na nebu se menja. Izronićete iz ljubavne močvare, u kojoj ste poslednjih meseci intimno obitavali. Igra nije gotova. Morate udahnuti svežeg vazduha.

Komentari (1)