Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Potrebno je da sebi odredite prioritete u poslu kako ne biste rasipali energiju na više strana. Vi ste generalno veoma ambiciozna osoba, imate veliki potencijal, samo je važno da se organizujete na pravi način.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna na kompromise kako bi ostala pored vas, potrebno je da uzvratite istom merom ako želite da opstanete kao par. Vreme je da joj pokažete koliko vam je stalo do vaše ljubavi i braka.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni. Potrudite se da pronađete malo više vremena za odmor. San vas regeneriše i opušta, a to vam je sada najpotrebnije. Došao je trenutak u kom treba da mislite na sebe malo više.

BIK

POSAO: Preporuka je da se ne služite intrigama jer vas to neće dovesti do napretka. Bolje se pozabavite obavezama koje imate. Posao koji vas čeka nije mali i jako je važno da vreme koje imate iskoristite na pravi način.

LJUBAV: Stabilna situacija na polju ljubavi vas očekuje. Generalno ste zadovoljni i nema razloga za brigu. Ako ste nekim slučajem slobodni, moguća su zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete iz detinjstva.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi vam mogu stvarati manje zdravstvene probleme. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da dovoljno vremena provodite u provetrenim prostorijama. Čuvajte se i alergija.

BLIZANCI

POSAO: Otvoreni ste za nove ideje i rado ćete saslušati svakoga ko ima nešto da vam predloži. Širite svoje vidike. Vi ste intelektualni tip, uvek želite nešto novo da pogledate, naučite i važno vam je da budete uvek u toku.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost za novo poznanstvo sa osobom koja u vama može probuditi veoma duboke emocije. Iz trenutka u trenutak ćete imati osećaj da ste sve bliži jedno drugome i da bi ona mogla biti ona prava.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće je da ćete danas imati malo oslabljenu koncentraciju, pa budite na oprezu ako ste za volanom- pa i ako ste pešak. Važno je da pazite na sebe.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Promena koju danas priželjkujete već sutra neće biti dobra ideja. Potrudite se da ne gledate na stvari kao da su crno- bele i ostavite sebi prostora i za šareniju interpretaciju.

LJUBAV: Dolaze vam veoma pozitivne promene na emotivnom planu, potrebno je samo da pokažete da ste spremni da ih prihvatite svim srcem. Osoba koja će se pojaviti u vašem životu vam može ponuditi sve.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Nervna napetost je na neki način naglašena i vreme je da sebe oslobodite bespotrebnih pritisaka i stresa. Prošetajte, izađite u šetnju sa prijateljima, ugodite sebi i bolje ćete se osećati.

LAV

POSAO: Nervoza i nedostatak koncentracije su trenutno vaši neprijatelji. Nemojte da brzate u obavljanju važnih poslova. Lako možete naparaviti neku grešku ako budete bili nepromišljeni, pa je važno da obratite pažnju na sitnice.

LJUBAV: Potrebno je da prestanete da poredite svakog novog partnera sa bivšim. Budućnost vam je daleko bolja od prošlosti. Zato, donesite odluku da se tačka na sve što je bilo stavi! Ako nastavite da gledate unazad, nikada nećete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom. Vreme je da se pozabavite stanjem vašeg organizma, a prvi korak je odgovarajuća ishrana koja ne mora da podrazumeva neka velika odricanja.

DEVICA

POSAO: Nađite dodatnu motivaciju u zaradi ako već niste iz ljubavi prihvatili određeni posao. Vi imate svoju računicu. Uvek i u svakoj situaciji tačno znate šta možete da uzmete za sebe, štite svoje interese- i to je sasvim uredu.

LJUBAV: Potrebno je da se više trudite da biste zadržali svog partnera... Postali ste preterano hladni prema njemu. Ako mu budete pokazali da ga i dalje volite kao nekada i da ga cenite, on će procvetati kao ruža u proleće.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Moguće je da trenutno ne primećujete da vam nešto smeta, ali ako budete nastavili sa nezdravim načinom života imaćete neke tegobe. Sada je trenutak da počnete da živite zdravije!

VAGA

POSAO: Rešili ste da se pozabavite nagomilanim obavezama koje niko drugi nije želeo da prihvati. Pred vama je težak zadatak jer vas očekuje velika količina nagomilanog posla. Ipak, nema toga što vi ne možete da rešite!

LJUBAV: Možete da očekujete uživanje u romantičnoj večeri sa voljenom osobom. Opustićete se u njenom društvu i zaboraviti na težak poslovni dan. Ukoliko ste slobodni, pred vama je dobar dan za druženje sa Lavom.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi, osećate se jako dobro u svojoj koži. Ponosni ste jer ste uspeli da prevaziđete neke poteškoće iz prošlosti i zahvalni ste na dobrom stanju. Preporuka je da samo tako nastavite!

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušajte da se ne nervirate previše zbog stvari na koje ne možete da utičete. Prihvatite trenutno stanje na poslovnom planu. Imajte na umu da je sve što se sada dešava privremeno i da ćete kada vreme dođe, imati priliku da utičete na stvari.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i želite da se pokrenete po pitanju emotivnih promena što pre. Vreme je da se aktivirate na društvenom planu, da počnete više da se krećete, da izlazite i polako da upoznajete neke nove ljude...

ZDRAVLJE: Možete biti pomalo skloni depresiji. Današnji dan vam donosi neki osećaj melanholije ili emotivnog nesklada. Nema razloga da zapadate u takva stanja, postoji toliko toga čemu se možete radovati!

STRELAC

POSAO: Trenutno se nalazite u veoma velikoj dilemi, neodlučni ste. Dajte sebi vremena da donesete ispravnu poslovnu odluku. S obzirom na to da vas niko ne požuruje, nema potrebe da sami sebi stvarate atmosferu pritiska.

LJUBAV: Ljubavni život vam je prioritet, želite da se pokrenete oko novih dešavanja! Očekuje vas uspeh na ovom planu. Veoma uskoro vam dolazi susret sa osobom koja će odmah primetiti vaš prirodni šarm i harizmu.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme. Ispred vas je dobar dan u kom nećete imati razlog za brigu na ovom polju. Možete da se opustite, da date sebi oduška i da jednostavno uživate u ovom lepom danu.

JARAC

POSAO: Potrebno je da se bolje informišete u vezi posla koji planirate da pokrenete. Moguće je da ćete promeniti mišljenje. Ispitivanje tržišta je svakako neophodno pre bilo kakvog ozbiljnijeg poslovnog poduhvata...

LJUBAV: Ukoliko smatrate da je potrebno da se izvinete partneru, onda tako i uradite. Pređite preko svog ponosa. Sačuvaćete ljubav ako s vremena na vreme budete bili dovoljno zreli da priznate neke greške- i da ih ispravite.

ZDRAVLJE: Ukočenost u vratnom predelu može da vam predstavlja manji problem danas. Uvek ste skloni problemima vezanim za kosti... Moguće je da će vam ovaj put pomoći masaža ili poseta fizioterapeutu.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte davati lažna obećanja. Ako ne želite da se bavite nekim poslom, najbolje je da to direktno kažete. Vaši saradnici neće očekivati dodatnu pomoć od vas ako budete jasno stavili do znanja neke stvari.

LJUBAV: Možete veoma lako narušiti dobre odnose sa voljenom osobom ako se budete prepustili svojim hirovima. Vreme je da se preispitate povodom toga šta je zapravo sada vaš prioritet i da se po tome i ponašate.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nervoze su mogući. Vi ste generalno često skloni zdravstvenim problemima na nervnoj bazi, osetljivi ste i takav ste tip ličnosti. Važno je da nađete neki način da budete malo smireniji.

RIBE

POSAO: Sagledajte stvari malo drugačije i shvatićete u čemu ste pogrešili. Sve je jednostavnije nego što trenutno mislite. Nema potrebe da dramite ili da bilo koji događaj shvatate previše kritično jer zapravo ništa što se danas desi ne može da poremeti vašu poslovnu budućnost.

LJUBAV: Probajte da se opustite pored voljene osobe i da joj posvetite svoje vreme. Ona će vam pokazati kako da uživate u životu i kako da se oslobodite večitih briga vezanih za posao. Vreme je da joj se prepustite i da poslušate njene savete.

ZDRAVLJE: Glavobolja u prvom delu dana može da vas muči, pa budite na oprezu. Moguće je da ste jednostavno umorni, preopterećeni, a moguće je i da vam nedostaje svežeg vazduha. Ako se problemi nastave, posetite lekara.