Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Prilično konfuzno delujete u komunikaciji sa svojim saradnicima. Izgleda kao da nešto krijete od njih. Moguće je da jednostavno ne umete dobro da izrazite svoje planove i to vam može pokvariti sve.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav. Moguće je da vam se dopada osoba koja je već u braku, skloni ste tajnim vezama. Došlo je vreme da na neki način malo preispitate svoje moralne vrednosti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Vreme je da se više posvetite potrebama svog organizma. Ne bi trebalo da postoji ništa što vam je važnije od vašeg zdravlja. Potrudite se da ugodite sebi

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u ljude sa kojima sarađujete i smatrate da su na neki način neiskreni prema vama. Moguće je da u narednom periodu planirate veću promenu poslovnog okruženja.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba, danas nije povoljan dan za komunikaciju sa njom. Moguće su neke nesuglasice ili nesporazumi. Ako ste već u vezi pred vama je generalno dobar dan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grčevima u mišićima. Generalno ste nekako napeti i skloni nervozi, stresu... Došao je trenutak da probate malo da se opustite i da pronađete svoj unutrašnji mir.

BLIZANCI

POSAO: Dolazi do nesporazuma sa nadređenima zbog kog biste vi mogli da ispaštate. Povedite računa o tome šta govorite. Ako primetite da su se neke nejasnoće pojavile, potrudite se da to odmah razrešite.

LJUBAV: Voljena osoba se sve više udaljava od vas, a vama nije sasvim jasno iz kog razloga je to tako. Ako želite da ostanete zajedno, probajte da razgovarate sa njom o svemu što se dešava između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom, leđima. Dobro bi vam došla masaža ali i neke vežbe rastezanja i razgibavanja. Preporuka je da se sa fizijatrom posavetujete na tu temu. Postoje tehnike koje bi mogle da vam pomognu.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da kroz komunikaciju sa ljudima iz inostranstva ostvarite bolju poslovnu atmosferu. Moguće je da ćete dobiti pomoć sa njihove strane i to ne samo u finansijskom smislu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja toga nije svesna. Vaš pristup je suptilan i postepen ali možda previše odugovlačite. Dolazi povoljan period da svoje namere malo otvorenije pokažete prema njoj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima vezanim za krvotok koji su kod vas naglešni. Moguće su i tegobe vezane za proširene vene. Predeo nogu vam je pogotovo osetljiv. Budite na oprezu.

LAV

POSAO: Oscilacije koje vam se dešavaju na polju finansija vam ne ulivaju nadu u bolje sutra... Prilično ste zabrinuti. Ipak, ne biste trebali da gledate na stvari tako kritično. Uskoro će vam doći rešenje.

LJUBAV: Možete da očekujete komunikaciju sa osobom koja je zainteresovana za neki vid tajne veze ili avanture sa vama. Možda vi niste sasvim sigurni da li ćete pristati na to, potrebno vam je vreme da odlučite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Bilo bi dobro da se potrudite da se držite podalje od bilo kakvih opijata i da ne konzumirate nikakve lekove bez saveta vašeg lekara. Povedite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Osećate da biste mogli da izgubite tlo pod nogama. Nije povoljan dan i nikako nemojte da ulazite u nova ulaganja. Za sada se držite uobičajenih poslova. Što manje budete rizikovali, manje ćete izgubiti.

LJUBAV: Voljena osoba deluje kao da nešto krije od vas i rešili ste da tu stvar isterate do kraja. Ne želite više da prećutkujete neke stvari i da se pravite da ne vidite. Došao je trenutak da sve rešite.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom generalno. Bilo bi dobro da odete na lekarsku kontrolu i da unos tečnosti uskladite sa savetima stručnjaka. Moguća su upalna stanja.

VAGA

POSAO: Primećujete da se u poslovnom okruženju dešavaju prilično neobične stvari i pitate se kako će se sve na kraju razrešiti. Moguće je da previše brinete jer se na kraju ništa od toga neće negativno odraziti na vas.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što ste sa voljenom osobom ušli u prilično monotonu fazu i što nema bliskosti. Pokušajte da razgovarate sa njom o tome jer još uvek nije kasno da se stvari menjaju na bolje!

ZDRAVLJE: Podložni ste zdravstvenim problemima. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu ako u prethodnom periodu to već niste obavili. Potrudite se da postanete malo odgovorniji prema svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste računali na faktor sreće možete biti donekle razočarani. Bolje se držite onih poslova za koje sigurno znate da vam donose zaradu. Nije povoljan dan za bilo kakve kalkulacije ili mahinacije.

LJUBAV: Moguće su velike promene na polju ljubavi, a usled toga i neka razočarenja. Učite na tome. Svako iskustvo je stvoreno da vas učini jačim... Pred vama je period u kom ćete postati drugačiji nego pre.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Generalno vam je sada kardiovaskularni sistem predstavljen kao problematična tačka, pa je preporuka da budete veoma oprezni i da redovno idete na kontrole.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam neće doneti velike promene ili pomake na ovom planu. Nemojte da očekujete mnogo. Posvetite se svojim uobičajenim obavezama koje ćete lako završiti.

LJUBAV: Emocije su vam uzburkane toliko da ni sami niste sigurni šta osećate i prema kome. Biće vam potrebno neko vreme kako biste doneli važne emotivne odluke... Do tada, stoji vam burna situacija.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju možete da očekujete sasvim dobro stanje. Ne biste trebali da imate veće probleme ili tegobe. Očekuje vas pozitivan dan u kom nećete biti opterećeni.

JARAC

POSAO: Moguće je da će vam se odložiti neki planovi vezani za papirologiju ali to vam ne pada previše teško. Taman ćete uhvatiti malo više vremena za odmor i opuštanje. Pred vama je pozitivna atmosfera na poslu.

LJUBAV: Nejasni ste u komunikaciji sa partnerom i zato ostavljate utisak kao da nešto krijete. Promenite svoj pristup. Pokažite voljenoj osobi da ste samo u žurbi, da niste mislili ništa loše i da nema razloga za brigu.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevisu naglašeni kod vas danas... Problemi sa plućima, bronhijama, sinusima... Sklonost ka alergijama, gušenju... Takođe, ako imate problema sa astmom nepovoljan je dan.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas generalno miran dan tokom kog ćete moći da se malo odmorite i opustite. Ne biste trebali da imate važne promene na poslovnom planu, a ni previše obaveza... Za vas vikend počinje dan ranije!

LJUBAV: Zbunjeni ste i ne znate kako da protumačite reakcije svog partnera. Osećate se kao da vam nije dovoljno posvećen, nedostaje vam nešto. Imate utisak da nije baš sve onako kako izgleda na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni vam mogu stvarati manje smetnje ali ne bi trebalo da bude nerešivih problema. Obratite se svom stomatologu radi saveta. Generalno osim toga nema naglašenih problema.

RIBE

POSAO: Možete lako da napravite grešku prilikom obavljanja svog posla, pa je preporuka da sve dva puta proverite. Bolje je da malo vremena izgubite u proveravanju nego da se kasnije izvinjavate.

LJUBAV: Iz nekog razloga ste tužni i dosta razmišljate o prošlosti. Vreme je da pogledate u svoju budućnost! Nije vam bilo lako ali sada je vreme da konačno prebolite bivšeg partnera i da nastavite dalje!

ZDRAVLJE: Prija vam nešto usporeniji tempo bez prevelike aktivnosti. Kao da se lečite od nečega... Kada ste emotivno nezadovoljni to se onda odražava na kompletno stanje vašeg organizma.