Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Zabrinuti ste za svoju poslovnu situaciju i pitate se da li ćete moći da ostanete na istom radnom mestu. Ne biste trebali previše unapred da se brinete oko toga. Vremenom ćete shvatiti da su neke stvari morale da se dese...

LJUBAV: Moguće je da se vraćate na neke stare probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Budite pametniji od toga. Potrudite se da prevaziđete prošlost, ako ste već u datom trenutku rešili da nastavite dalje. Ne vredi vam da kopate stare rane.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Nije vam povoljan dan za bilo koju vrstu rizika, a pogotovo ne za preterivanje. Dobra strana svega je to što inače niste mnogo skloni porocima, pa znate kada treba da se napravi granica.

BIK

POSAO: Očekuje vas sklapanje važne poslovne saradnje. Možete doći do velikog uspeha sa saradnicima od poverenja. Pred vama je pozitivan dan tokom kog ćete uspeti da realizujete veliki deo svojih ideja i planova.

LJUBAV: Partner će vas veoma prijatno iznenaditi. Zadovoljni ste trenutnom emotivnom situacijom i ne biste ništa menjali. Osećate se dobro pored voljene osobe koja vam iz dana u dan pruža velike količine ljubavi i razumevanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su mogući, poput pojave peska u bubrezima ili mokraćnim kanalima. Ako ste već ranije imali ovakav vid problema, možda je sada vreme da posetite lekara radi kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povećan obim posla. Takva situacija vam ide u prilog, radujete se većoj zaradi. Iako ćete provoditi više sati na radnom mestu, niste nezadovoljni jer verujete da će vam se uložena energija i trud isplatiti.

LJUBAV: Moguće je da vam je potrebno neko vreme za razmišljanje o tome šta želite po pitanju emocija. Za sada ni sami niste sasvim sigurni šta je dobro za vas, razum i srce se ne podudaraju. Nema potrebe da žurite sa odlukom.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć danas. Povećajte unos vitamina, odmarajte, nemojte da se nervirate i posvetite se sebi. Zapamtite da ne postoji niko i ništa što može biti bitnije od vas i vašeg zdravlja.

RAK

POSAO: Koristite slobodno vreme na najbolji mogući način. Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza. Možete da se posvetite drugim stvarima i da prestanete da brinete o obavezama, makara na jedan dan.

LJUBAV: Očekuje vas veoma uzbudljiv i pozitivan dan! Uživaćete u romantičnim dešavanjima sa voljenom osobom. Ona vam je pripremila neko lepo iznenađenje, jer voli da vam ugađa. Imate sve ono što ste oduvek želeli na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje mogu biti osetljive. Možda je došlo vreme i da proverite svoju dioptriju. Pored toga, osetljiv vam je i čeoni predeo glave, pa su mogući i bolovi, kao i problemi sa migrenom.

LAV

POSAO: Potrebno je da prihvatite određena ograničenja koja vam se nameću na polju privatnog posla danas. Za sada na neke stvari ne možete da utičete, pa je najbolje da ih ni ne forsirate. Kada bude vreme, neka vrata će vam se otvoriti.

LJUBAV: Moguće su manje poteškoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrudite se da ipak razumete i njenu stranu priče. Možda vam nije uvek lako da izađete na kraj sa njenim temperamentom, ali ipak se volite.

ZDRAVLJE: Dolaze problemi sa probavom koji vas mogu pratiti tokom većeg dela dana. Povedite računa o ishrani... Preporuka je da odmarate i da unosite dovoljno tečnosti. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Potrebno vam je vreme da razmislite o novoj poslovnoj ponudi koju ste dobili. Velika promena vam sledi ako je budete prihvatili... Kada se sve sabere i oduzme, deluje kao da vam je tako nešto potrebno već duže vreme.

LJUBAV: Lako možete da ostvarite novo poznanstvo sa osobom iz komšiluka koja vam deluje posebno izazovno i zanimljivo. Pred vama je dan u kom možete da imate veoma lepu komunikaciju i flert.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su mogući, pa povedite računa o tome. Ipak, ne biste trebali da imate neke veće smetnje koje bi na bilo koji način značajno ugrozile vaše zdravlje i stanje organizma.

VAGA

POSAO: Potrudite se da pametno organizujete svoje troškove kako ne biste došli do većih gubitaka ili dugovanja. Vreme je da pokažete da umete da budete pragmatični. Jasno je da volite da trošite ali sada nije baš trenutak za to.

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost. Želite da se svako jutro budite pored iste osobe. Dosadile su vam česte promene i neobavezne, beznačajne veze, želite pravu ljubav. Vreme je da se bacite u potragu za novim poznanstvima!

ZDRAVLJE: Moguće su neke psihosomatske smetnje jer deluje da ste preopterećeni nekim problemima i da ste konstantno nervozni. Potrudite se da izbegavate nervozu zbog sitnica i okrenite se pozitivnijem načinu razmišljanja.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da dopustite da zbog loše koncentracije napravite grešku koja bi mogla veoma skupo da vas košta. Ako vam deluje da ste umorni, napravite pauzu, prošetajte, popite kafu, dajte sebi malo oduška na radnom mestu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Vaša okolina pozitivno prihvata vezu sa novom osobom. Pred vama je jako lep period u kom možete da uživate i da budete maksimalno opušteni. Nema razloga za brigu.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vam stvara manje probleme. Ipak, ne biste trebali da imate velike tegobe ili značajnije promene. Dan vam protiče sasvim mirno i bez nekih većih trzavica ili problema na bilo kom planu.

STRELAC

POSAO: Ne podnosite nepravdu i učinićete sve ono što je u vašoj moći da je ispravite, kako niko ne bi bio oštećen. Moguće je da su se desile neke stvari na koje jednostavno vi lično ne možete da utičete.

LJUBAV: Pre nego što odreagujete na neku partnerovu izjavu, razmislite kuda bi to moglo da vas odvede. Nije momenat za ishitrene izjave, svađe ili suočavanje bilo koje vrste. Mogli biste da se posvađate i napravite veći problem nego što postoji.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama i zglobovima vas prate već neko vreme, pa se pitate da li to postaje hronično stanje. Moguće je da je došlo vreme da se sa nekim stručnjakom posavetujete, sa fizijatrom na primer.

JARAC

POSAO: Rasporedite obaveze onako kako vama odgovara. Nemojte da podležete raznim pritiscima i ucenama. Važno je da sve obavite bez greške, a to ćete uspeti jedino ako okolnosti budete prilagodili sebi- a ne drugima.

LJUBAV: Sada se vaša emotivna veza nalazi na raskršću, a od vašeg ponašanja zavisi u kom ćete pravcu krenuti. Zapitajte se šta je ono što zaista želite... Ako je to sloboda- lako ćete je dobiti. Ako je to partner- potrudite se da ga zadržite.

ZDRAVLJE: Moguće su manje promene na koži. Pojava iritacija, alergija ili suvoće je moguća. Preporuka je da povedete više računa o nezi kože kao i o pravilnom unosu neophodnih vitamina na dnevnoj bazi.

VODOLIJA

POSAO: Povedite račuma o tome koliko ćete verovati obećanjima koja vam dolaze u vezi posla. Bolje uzmite stvari u svoje ruke. Nemojte da čekate na druge jer će vam se u tom slučaju samo nizati odlaganja i komplikacije.

LJUBAV: Ozbiljno razmišljate o emotivnim promenama. Ne vidite svoju budućnost pored trenutnog partnera. Najbolje bi bilo da ne odugovlačite ako ste sigurni u svoju odluku. Bolje je da budete sami, nego nezadovoljni i u vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom zbog nervoze... Vi ste veoma osetljivi, važni su vam odnosi sa drugim ljudima i okolinom, pa kada tu nešto nije kako treba postajete podložni stresnim stanjima.

RIBE

POSAO: Vaš posao je donekle i zadovoljstvo jer se bavite profesijom koju volite. Bilo vam je potrebno dosta vremena da dođete do svoje trenutne pozicije i sada kada ste tu- ne planirate da menjate bilo šta!

LJUBAV: Iako imate partnera nije vam strano da vodite komunikaciju sa još nekim. Za sada sve to deluje bezazleno ali je pitanje dokle ste spremni da idete... Neke stvari na ovom planu zavise samo i isključivo od vas i vaše slobodne volje.

ZDRAVLJE: Nemate naglašene probleme vezane za polje zdravlja. Osećate se generakno dobro, u mirnom ste periodu i nemate nikakva opterećenja. Generalno gledano se može reći da ste zadovoljni svojim životom i svim njegovim segmentima.