Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN

Iskoristite ovaj sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život, jer ćete s partnerom imati savršenu i iskrenu komunikaciju, a oko slobodnih Ovnova će obletati zainteresovani pripadnici suprotnog pola. Ovaj dan će obeležiti dobre prilike.

BIK

Ukoliko se sa nekim od poslovnih partnera mimoilazite u načinu razmišljanja ili imate problem u komunikaciji, poraditi na tome, jer neke nejasne ili poljuljane odnose možete mnogo lakše vratiti u normalu.

BLIZANCI

U dužim emotivnim vezama odnosi su standardno dobri, a kod slobodnih Blizanaca neka duža prijateljstva lako mogu prerasti u nešto više. Blizanci će biti u potpunom skladu sa svojom okolinom. Bićete u prilici da se ostvarite.

RAK

Ovaj dan donosi potpuni sklad sa partnerom. Sada vam se pruža mogućnost da realizujete svoje planove, bilo da se odnose na poslove, porodicu ili emotivni život. Bićete štedljivi, praktični, svesni svojih kvaliteta. Iskoristite prvi deo dana.

LAV

Imate stalnu težnju i potrebu da napravite zaokret i poboljšate svoje pozicije na radnom mestu. Krećete sa prilično čvrstih osnova, ali želite više. U tome će vam pomoći naglašena komunikativnost sa kolegama i partnerima.

DEVICA

Naglašene su vam promene u vezi, potrudite se da što više razgovarate s voljenom osobom i da učvrstite odnos. Ovo je izvanredan dan za one Device koje su spremne da pomere granice i naprave koreniti zaokret u sopstvenom poslovanju.

VAGA

Nemojte se iznenaditi pojačanim stresom i nervozom koji će vas pratiti. Obratite pažnju na odnose sa autoritetima, jer vaša pojačana ambicioznost ipak mora biti u skladu sa politikom firme u kojoj radite. Emotivni život biće podređen poslu. Glavobolja.

ŠKORPIJA

Lakoća u odnosima i kontaktima s poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan, naročito prvi njegov deo. Ovaj dan donosi prijatnosti, ali i sklonost da se prepuštate događajima umesto da na njih utičete. Bila bi šteta da se ne pokrenete.

STRELAC

Mnogo lepih emotivnih događaja ulepšaće vam kraj dana, bez obzira na to da li ste sami ili u vezi. Pokušavaćete da uklopite želju za dokazivanjem i napretkom na radnom mestu sa mnogobrojnim događajima.

JARAC

Potpuno ste iscrpljeni kako psihički tako i fizički, pa bi bilo poželjno da bar povremeno nađete vremena i za sebe, za odmor i opuštanje. Ovaj buran dan manifestovaće se i na vaš društveni život. Biće mnogo prilika za zabavu.

VODOLIJA

Imate utisak da se suviše odgovornosti stavlja na vaša pleća i da nemate vremena da se opustite. Vašu devizu: „Lako ćemo“ moraćete da zaboravite i da se ozbiljno posvetite prvenstveno poslu, a onda i porodici.

RIBE

Kada je reč o emocijama, ovo je vreme za ozbiljne odnose, želećete čvrstu i stabilnu osobu kraj sebe. Prvi deo dana donosi vam širenje uticaja u poslovnom okruženju, dok ćete u drugom delu više biti okrenuti razmišljanju.