Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Moguće je da nemate sasvim realna očekivanja kada je u pitanju vaš novi posao. Stvarnost ume biti surova ponekad. Pokušajte da na okolnosti koje su oko vas pogledate iz malo drugačijeg ugla.

LJUBAV: Morali biste da poradite na komunikaciji i poverenju ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Pred vama je šansa da dođete do boljeg slaganja ali samo ako se sa obe strane uloži više energije u to.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Ako ste imali već neke probleme sa vidom, proverite dioptriju da se uverite da li je po tom pitanju bilo nekih promena. Osim toga nema naglašenih zdravstvenih problema.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete poželeti da prekinete neki ugovor koji ste odavno sklopili jer nisu ispunjeni svi zadati uslovi saradnje. Ako budete tako postupili nećete se pokajati jer vam uskoro dolazi nova prilika.

LJUBAV: Moguće je da opterećujete voljenu osobu pričama o poslovnim problemima. Pokušajte da malo promenite teme o kojima razgovarate sa njom. S vremena na vreme bi bilo lepo da više pažnje posvetite njoj.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće u narednoj fazi, pa povedite računa o tome. Skloni ste i alergijskim reakcijama vezanim za kijavicu, gušenje. Takođe, povedite računa i ako patite od astme.

BLIZANCI

POSAO: Očekuju vas prilično veliki troškovi. Ipak, ne treba da brinete previše jer ćete uspeti da nadoknadite sve. Vaše polje finansija jeste promenljivo ali takođe postoji šansa i da ostvarite napredak u periodu koji dolazi.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni. Ništa vas ne može naterati da se predomislite kada je u pitanju izbor partnera koji ste napravili. Moguće je da razmišljate o braku i zajedničkom životu i da ste sve spremniji na takav korak!

ZDRAVLJE: Nemate većih problema kada je u pitanju zdravlje. Generalno se dobro osećate i ne muči vas ništa. Pred vama je dan u kom ćete imati dodatni nalet pozitivne energije i dobrog raspoloženja!

RAK

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni svom poslu. Od strane nadređenih dobijate pohvale za trud koji ste do sada uložili i podstrek da samo tako nastavite. Pred vama je šansa da kasnije ostvarite unapređenje.

LJUBAV: Stvarate tenziju u emotivnoj vezi zbog nekih sitnica koje zapravo i nisu toliko važne. Potrudite se da smanjite nervozu. Razgovarajte sa voljenom osobom o stvarima koje vas zapravo zaista muče-

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Inače ste danas skloni bolnim i upalnim stanjima, kao i nervozi. Najviše bi vam prijalo kada biste se malo odmorili i opustili od svega. Posetite neko mesto koje volite.

LAV

POSAO: Pod velikom ste tenzijom jer na poslu morate non stop da slušate nečije pridike i gunđanje koje vam stvara nervozu. Nije vam lako da se izborite za bolji položaj ali ne planirate da odustanete od toga!

LJUBAV: Ukoliko ste u nekoj tajnoj ili paralelnoj vezi danas može doći do prekida. Očekuju vas pozitivne promene na ljubavnom planu kao i mogućnost da ostvarite stabilnu, javnu vezu sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na nervnoj bazi. Vaša nervoza i izloženost stresu, kao i napornom poslu ipak donekle utiče na vaše zdravlje. Možda je vreme za neke životne promene i okruženje koje bi vam više prijalo!

DEVICA

POSAO: Niste dobili sve zasluge koje vam pripadaju. Rešili ste da se pobunite i da se zauzmete za ono što je pravedno. Nećete odustati dok ne budete svima dokazali da ste vi zaslužni za uspešnost nekog projekta.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za nove ljubavi. I dalje patite za starim partnerom koji ipak sada živi neki novi život. Vreme je da stavite tačku na prošlost i da se konačno malo više posvetite sebi!

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima koji mogu biti osetljivi, skloni ste upalama, povredama, uganućima... Ako se bavite sportom ili trenirate, povedite računa da ne dođe do prevelikog opterećenja.

VAGA

POSAO: Trpite veliki pritisak od strane nadređenih i to vam ni malo ne prija. Potrebna vam je promena radnog okruženja. U narednom periodu ćete imati veoma pozitivne okolnosti koje će vam doneti mogućnost za promenu!

LJUBAV: Pokažite otvoreno svoje nezadovoljstvo. Ako se večito budete plašili sukoba nikada se nećete izboriti za sebe. Voljena osoba nije sasvim svesna svega što vam smeta, pokažite joj, razgovarajte o svemu...

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube. Redovno odrćavajte higijenu i čuvajte desni od pojave parodontopatije kojoj ste takođe skloni. Posetite svog zubara radi redovne kontrole i saveta koji vam mogu biti korisni.

ŠKORPIJA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama koje su vas čekale. Dosta toga ćete završiti i biti veoma korisni i produktivni. Pred vama je dobar dan za polje posla, uspećete da ostvarite sve ono što ste imali u planu.

LJUBAV: Nije vam problem da preuzmete inicijativu i da priđete osobi koja vam se dopada. Imate dobar osećaj u vezi svega toga. Očekuje vas prilika da dođete korak bliže ka emotivnoj vezi sa njom.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da bude vaš problem, pa povedite računa o tome. Nemojte previše da opterećujete svoju kičmu. Možda bi bilo dobro da se obratite fizioterapeutu u vezi problema koji imate.

STRELAC

POSAO: Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vašu moć rasuđivanja. Postoje osobe u koje jednostavno ne biste trebali da imate poverenja. Vi ste dobrodušni i zbog toga često možete drugima delovati nekako naivno.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski. U vama se bude stare emocije. Moguće je da ćete obnoviti ljubavnu vezu i da ćete imati priliku da neke stvari sada promenite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Povedite računa ako dođe do pojave peska ili kamena ili nekih drugih neprijatnosti. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite računa o svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja da biste sproveli u delo brojne ideje koje imate u svojoj glavi. Ambiciozni ste i imate želju da postignete mnogo toga ali ne možete sve da završite odjednom.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju. Jedino na taj način možete biti maksimalno opušteni a samim tim i zadovoljni. Nemojte da forsirate viđanja sa voljenom osobom, pustite da sve ide svojim tokom.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Kod vas postoje mogući problemi vezani za povišen šećer u krvi ali i za gojaznost. Ako ni sa čim ne budete preterivali neće biti razloga za brigu, trudite se da budete umereni.

VODOLIJA

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja. Zadovoljni ste zbog toga i verujete da će budućnost biti još bolja. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu i da zaboravite na sve ostalo.

LJUBAV: Partner vam je odan. Imate jako lep odnos i maksimalno se možete osloniti jedno na drugo. Ne očekuju vas ljubavne promene jer ste zadovoljni sa onim što trenutno imate. Vaša ljubav je posebna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Prilično ste umorni, pa vam i to može praviti manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za kvalitetan san i za opuštanje.

RIBE

POSAO: Važno je da učite na greškama iz prošlosti. U suprotnom ih možete ponavljati u nedogled. Ako budete uočili šablon ponašanja koji je pogrešan, imaćete priliku da na greškama poradite.

LJUBAV: Nije baš sve onako kako ste se nadali da će biti. Teško vam je da sakrijete svoje nezadovoljstvo pred prijateljima. Jedna veza jeste neuspešna ali to ne znači da će biti i sledeća! Uskoro će se desiti neko novo poznanstvo!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate fizički ali emotivna nestabilnost vam stvara probleme. Skloni ste depresiji, pasivnim i melanholičnim stanjima. Trgnite se! Aktivirajte se, nađite sebi motivaciju i razlog da se ponovo radujete!