Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN 21. III - 20. IV

Emotivne veze biće veoma dinamične. Niste zlopamtilo, umete da oprostite, naročito ukoliko vam je stalo do partnera. Lako vas je osvojiti. Slobodnima se smeši zanimljivo poznanstvo. Uspećete da se dokažete na poslu i osetiti zadovoljstvo.

BIK 21. IV - 21. V

Partner će biti zadužen za pozitivnu atmosferu. Padate na pažnju. Vrlo vam je važno da možete računati na svog izabranika u svakom pogledu, u njemu tražite oslonac, ali ćete mu i uzvratiti istom merom.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Pred vama je izuzetno harmoničan dan u ljubavi. Slobodne očekuju spontana poznanstva, koja kasnije mogu prerasti u vezu. Uz ulaganje mnogo truda, prosperiraćete u poslovnim vodama i konačno se izboriti za više vremena.

RAK 23. VI - 23. VII

Partner će biti tolerantan i pun razumevanja, što će afirmativno uticati na vezu. Niste skloni prevarama i retko se upuštate u avanture, a još ređe u tajne ili paralelne veze. Slobodni će se odvažiti da krenu u osvajanje simpatije.

LAV 24. VII - 23. VIII

Slobodni neće primećivati mane svoje simpatije, a i one u vezama očekuje stabilan dan, bez posebnih aktivnosti. Komunikacija vam ide od ruke, pa vam odgovaraju svi poslovi koji podrazumevaju rad sa ljudima. Uživajte.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Poželećete da odnos sa partnerom maksimalno učvrstite. Slobodni mogu očekivati strasnu avanturu. Pravo je vreme da produbite strategiju i napravite koncept poslovanja za ovaj dan. Talentovani ste za jezike - u gotovo svakoj Devici čuči poliglota.

VAGA 24. IX - 23. X

Iz novih poznanstava izrodiće se veze, dok će zauzeti morati mnogo više da se potrude kako bi izbegli nesuglasice. Emotivne veze su u fazi blage tranzicije. Bićete poprilično indiferentni i mnogo manje angažovani na poslu. Svu pažnju usmerićete na novac.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Slobodni će upoznati šarmantnu osobu posredstvom prijatelja. U ljubavi vas očekuje sve lepo, mada su mogući i manji sukobi. Očekujte boljitak na poslovnom planu. Ipak, pojedine poslovne situacije izazvaće zabrinutost. Samo polako.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Emotivne veze mogu biti poljuljane zbog ljubomore, dok će slobodni upoznati nekog ko će poželeti ozbiljnu vezu. Ali mogu načiniti pogrešan izbor. Mnogi će vas angažovati kao glavnog savetodavca. Bolovi u zglobovima.

JARAC 22. XII - 20. I

Nervozu ćete preneti i na partnera i tako ugroziti vezu. Slobodni će stremiti avanturi. Smeši im se zanimljivo poznanstvo. Za solidno stanje na poslu moraćete maksimalno da se angažujete, iako ćete biti nezadovoljni svojim statusom.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Emotivne veze biće vam utočište od problema iz drugih sfera života. Emotivni partner početkom dana može imati zamerke. Vodolije ne mogu trpeti autoritete, ali će im nedostajati ambicije. Slobodni osvajaju šarmom.

RIBE 20. II - 20. III

Povremeni naleti partnerove ljubomore narušavaju stanje u vezi. Slobodne očekuje uzbudljiva avantura, ali mogu i obnoviti nedavno prekinutu vezu. Samo delimično uspevate da realizujete poslovne zamisli. Radićete na novim projektima.

Save