Jedva čeka koncert: Ceca Ražnatović
Promo
Jedva čeka koncert: Ceca Ražnatović

Promo

Ceca Ražnatović, Foto: Promo

Već tradicionalno, Ceca je nastupila u budvanskoj diskoteci „Top Hill”.

O velikom broju ljudi koji su ispunili klub do poslednjeg mesta ne treba ni govoriti, a osim crnogorske publike, u njenim hitovima uživale su i mnoge poznate ličnosti iz Srbije.

Pevačica je u Budvu stigla u nedelju, vidno raspoložena u pratnji sina Veljka i dugogodišnje prijateljice i frizerke Bucke, dok ju je ćerka Anastasija dočekala na aerodromu.

Ceca Ražnatović

e-stock

Ceca blistala Foto: e-stock

Folk diva je potom otišla u hotel kako bi se malo odmorila i spremila za nastup, da bi uveče zablistala u žuto-beloj kombinaciji. Cecin izlazak na scenu je, kao i obično, izazvao ovacije.

Mamu su na nastupu bodrili ćerka Anastasija i sin Veljko, a veliku pažnju privukle su starlete Tamara Đurić i Tijana Ajfon, kao i internacionalna kreatorka, lokalna spisateljica i čuvena raspuštenica Marijana Mateus.

Ceca Ražnatović

e-stock

Ceca Ražnatović, Foto: e-stock

Viđen je i Boban Rajović, koji je na koncert poveo suprugu.

Ceca je pevala pesme iz svih faza svoje karijere, od „Pustite me da ga vidim” i „Lepotana”, preko „Kukavice” i „Zabranjenog grada”, do najnovijih hitova sa albuma „Autogram”, a zanimljivo je da je prvi put u karijeri uživo izvela numeru „Ličiš na moga oca”, koju je snimila još pre dvadesetak godina.

Tamara Đurić

e-stock

Tamara Đurić, Foto: e-stock

Folk divi nije silazio osmeh sa lica, a da se sjajno zabavljala, potvrđuje i njena objava na Instagramu samo nekoliko sati nakon nastupa.

- Sjajna atmosfera. Hvala mojoj predivnoj publici! Voli vas vaša Ceca! - napisala je pevačica, a fanovi su joj se zahvalili na ludoj žurki koju je priredila za njih.

Anastasija Ražnatović

Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram

 

Anastasija, obuci se!

Anastasija Ražnatović mami muške poglede gde god da se pojavi, pa je tako i ovog leta u Budvi, a veliku pažnju na Instagramu izazvala je fotografija na kojoj u bikiniju sedi u kafiću pored plaže. Znamo da je leto, ali mogla je makar za kafu da obuče šorts ili suknjicu. No, da je to uradila, ni fanovi ni kritičari ne bi imali šta da komentarišu!

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)

Di

25.07.2017 10:38

Ceca obabila....upropastila se plasticnim operacijama.Jos malo ce izgledati ko Donatela Versace...

Verko

25.07.2017 13:30

Iskreno ne svidja mi se ni kao zena, ni kao pevacica, a to sto je velika zvezda to je dokaz da u Srbiji ima mnogo glupog naroda!

Stojan

25.07.2017 13:54

@Verko - @Verko, ova pevaljka NIKADA nije bila velika zvezda. Ni u Srbiji. Uvek ispod svakog proseka!

Beli

25.07.2017 13:44

Lice bas izobliceno plasticnim operacijama, dok nikad i nije bila zgodna.A sve to u kombinaciji sa okruzenjem je tiha jeza.Definitivno je dotakla je DNO!