Puška
Profimedia
Puška

Profimedia

Puška, Foto: Profimedia

Srni je u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevu rečeno da se nesreća dogodila oko 12.30 časova na području opštine Novi Grad i da je u njoj smrtno stradalo jedno mlađe muško lice.

Nesreća se dogodila u porodičnoj kući u kojoj je dečak, prema nezvaničnim podacima, pronašao očevu pušku iz koje je slučajno ispalio metak koji ga je pogodio u glavu.

Na mesto nesreće stigla je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt dečaka. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Komentari (4)

Ko se maca lati...

09.01.2017 22:03

Eto kazne ocu, one kojoj se verovatno nije nadao. Nesto mi govori da bi on pre prihvatio i smrtnu kaznu i dozivotnu robiju nego ovo sto mu je zivot nacrtao - da se svako jutro gleda u ogledalu.

Cccccc

09.01.2017 22:19

Ostaviš napunjenu pušku u kući? To može samo debil.

za debila

09.01.2017 22:58

@Cccccc - Samo debil moze da ostavlja besmislene komentare na nepotpunu vest. Niti imas pojma sta je bilo ni odakle puska ni ko je punio . . . Glavno da si ti pametan da ospes paljbu po drugome. A sta ako je drugo dete u tom trenutku zgazio auto ispred kuce i otac je istrcao da ga spase? Kada bih bio kao ti, pozeleo bih ti da se to tebi desi, pa da ti besposlene budale preko neta porucuju da si debil. Da mi je videti ti facu dok ti je jedno dete zgazeno a drugo ustreljeno, a tvoje krivice nigde?

restlovi

10.01.2017 13:22

Imas li ti pojma koji profil ljudi sme da rukuje ili poseduje oruzje i jesi li ti svestan za sta sluzi VATRENO ORUZJE. I ne samo ti vec svi koji imaju oruzje BRE. Nemojte mi pravdati ljude kojima se desi slicno a ni kaznjavati... Nek im je bog u pomoc.