Otkazao gostovanje: Aca Lukas
Milan Ilić
Aca Lukas

Milan Ilić

Aca Lukas, Foto: Milan Ilić

Mada je sukob Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobio epilog u nedelju uveče, kada se folker nagodio s Tužilaštvom i potpisao sporazum o priznanju krivice, ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

Kako pišu "Novosti", dok su trajali pregovori s Tužilaštvom, branilac Ace Lukasa advokat Miljkan Karličić predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja, tačnije da pevač uplati dva miliona dinara u budžet Republike Srbije, u humanitarne svrhe, i na taj način izbegne procesuiranje za delo koje mu se stavlja na teret.

Ali taj predlog nije prihvaćen, pa je došlo do nagodbe o priznanju krivice. Aca je osuđen na uslovnu kaznu 10 meseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smeti da prilazi 18 meseci.

Pročitajte i:

Komentari (5)

Stevan

05.09.2017 06:59

Dobio publicitet kao da je osvojio neku nagradu.

Kiza

05.09.2017 16:20

Kako je mogao da pregovara, kada su mu sve namestili. Gde su dokazi za osudu? Jel prijavljivačica ima nekog svedoka? Pa, kako je moguče da čoveku izmisle krivicu oko koje mora da pregovara. Gde to ima da se neko osudi bez dokaza?

Ja

05.09.2017 18:47

@Kiza - Zena te prijavi a sud saslusa,ti kazes da nisi a oni ti kazu da ides mesec dana u pritvor dok se ne razjasni stvar,tako to ide. Ako bas imas dokaza da laze onda ni ne ides u pritvor ali ako uz prijavu ima ogrebotinu ides dok se ne razjasni. E sad zamisli da ti mesecno zaradjujes 10 000 e a zena te prijavi,pristaces na osudu jer ti se ne isplati da budes u zatvoru ni dan.

Mima

05.09.2017 19:16

STOP nasilju ali i STOP svim zjakama lakog morala poput ove rugobe koje se prodaju jeftino i sramno zaboravljajuci da su tu gde jesu upravo zbog tog istog muza, a sad na prljav nacin hoce da mu otme dete ! ! !

ljilja

05.09.2017 19:19

Priznao delo i osudjen. Da nije priznao bio bi u zatvoru do 30 dana dok se ne zavrsi postupak istrage, ispitivanja i dokazivanja. Takav je Zakon donet. Morao je da prizna.