Grom ubio devojke
Facebook
Ubica:  Siniša Zlatić

Facebook

Ubica: Siniša Zlatić, Foto: Facebook

Zadavila ćerku, pa se obesila

Ivana Majstorović (36) iz Sokobanje zadavila je 1. marta produžnim kablom ćerku Nataliju (8) i telo stavila u ormar. Potom se istim kablom obesila u potkrovlju kuće. „Oprostite, ali Natalija i ja idemo na put bez povratka... Gde će nam biti bolje...”, poručila je Ivana majci u oproštajnom pismu.

Pucao u punom kafiću, ubio petoro

Siniša Zlatić (38) ubio je 2. jula iz „kalašnjikova” pet, a ranio 22 osobe u kafiću „Makijato” u Žitištu. Zlatić je oko 1.40 ušao u letnju baštu kafića i ispalio 26 metaka. Najpre je ubio svoju suprugu Dijanu (30), zatim Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Vladimira Kosovića (34) i studentkinju Jovanu Popović (20). Motiv zločina je ljubomora, pošto ga je supruga napustila.

Žiletom sekao i pržio ženu

Ahmed Marinković (40) iz Kaluđerice uhapšen je 28. marta nakon što se zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21). On je Mariji najpre obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj. u

Zbog ljubomore ubio ženu i prijatelje

Bane Jovanović (49) zvani Safet je zbog ljubomore 20. marta u Bečeju pucao u nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29), koja je ubrzo preminula, a ranio je i njenog stanodavca Imrea Jožu (70). Krvavi pir je nastavio u Molu, gde je ubio Matiju Petrovića (28) i ranio njegovu ženu Renatu Vrecko (31), koja je u tom trenutku držala četvoromesečnu bebu. Nemilosrdni ubica je ranio i Matijinog sina (11) i snaju Natašu Sunomar. Posle zločina je pobegao, ali je uhapšen u Nemačkoj i isporučen je Srbiji.

Zaklao ženu i dete u kolevci!

Arpad Sabo (29) zaklao je 14. jula u Veterniku svoju suprugu Slavicu Sabo (24) i njihovu četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu, koja je bila u kolevci! Unakažena tela pronašao je vlasnik kuće u kojoj su živeli, a Arpad je uhapšen istog dana. U policiji je, navodno, izjavio da mu je došla „žuta minuta”.

Grom ubio devojke

Facebook

Grom ubio devojke, Foto: Facebook

Drugarice ubio grom!

Anđela Bačević (15) i njena drugarica Ivana Ivanović (15) poginule su 25. jula od udara groma dok su šetale Kruševačkom ulicom u Aleksandrovcu. Anđela je preminula na licu mesta, a Ivana u bolnici.

Braća se utopila u Srebrnom jezeru

Braća Stefan (14) i Nikola (13) Petrović iz sela Trska kod Rače udavila su se 11. septembra u Srebrnom jezeru. Do tragedije je došlo kada je Nikola skočio u vodu sa pedaline i počeo da se davi, a njegov brat pokušao da ga spase. Zbog smrti braće tužilaštvo je podnelo optužni predlog protiv dvoje vlasnika pedalina, direktora škole i trenera fudbalskog kluba.

Monstrum: Vladica Rajković (28)

Suzana Božinović

Vladica Rajković, Foto: Suzana Božinović

Silovao, pa kamenom ubio dete

Vladica Rajković (28) iz zaječarskog sela Vratarnica je 9. jula silovao, a zatim kamenom ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović. On je devojčicu odveo sa dečjeg rođendana. Tokom istrage je otrkiveno i da je ubio svoju bivšu devojku Draganu Stanković (47), i to zbog 3.000 evra, koliko joj je dugovao.

Pobila porodicu na spavanju

Slavica Lazić je u noći 27. oktobra u porodičnoj kući u kraljevačkom naselju Jarčujak sekirom ubila na spavanju oca Predraga Aleksića (75), majku Milanku (73) i brata Slavoljuba (54). Nakon svirepog ubistva pozvala je policiju i saopštila: „Sve sam ih pobila.“ U policiji se branila ćutanjem.

U pritvoru: Milica Dimitrijević (27)

facebook

U pritvoru: Milica Dimitrijević (27), Foto: facebook

Sobarica uhapšena zbog ubistva u vili

Dejan Dejančić (51), vlasnik vile DND u Niškoj Banji, ubijen je 5. novembra, dok je recepcionar Dejan Jovanović (41) teško ranjen i još se nalazi u komi. Zločin je prijavila sobarica Milica Dimitrijević (27), koja je tvrdila da je Jovanović ubio Dejančića, a potom ispalio i sebi hitac u glavu. Veštaci su doneli veliki obrt mesec i po dana kasnije. Sobarica je uhapšena jer je njen DNK nađen na pištolju. Motiv ubistva nije poznat.

Komentari (3)

Moje cutanje skupo kosta

02.01.2017 08:39

Pa nema ubistva o kome je najvise brujala Srbija. Smrt Jelene Marjanovic.

M

02.01.2017 10:29

@Moje cutanje skupo kosta - Brujala, ali ocigledno nije plakala. Nego, ti bi da svaki dan o tome bruji, pa sto ne kazes nego cutis?

EKI

02.01.2017 13:21

A ZAŠTO BINAS POTSECALI NA RUŽNE STVARI. O.SIM RADI ČITANJA NOVINA.