Izborni štab DS Aleksandra Jerkov
M. Milanković
Izborni štab DS Aleksandra Jerkov

M. Milanković

Teške optužbe: Aleksandra Jerkov, Foto: M. Milanković

Reporter Alo! Maja Keranović nalazi se u izbornom štabu Demokratske stranke na Terazijama, gde je dočekala izborne rezultate.

U stranci su: predsednik DS Bojan Pajtić, Gordana Čomić, Balša Božović, Slobodan Milosavljević, Ivan Stefanović, Bane Kuzmanović...

Zanimljivo je da je ovde izborne rezultate dočekao i Žarko Trebješanin.

Izbore iz ovog štaba prate i brojne novinarske ekipe.

Izborni štab DS Bojan Pajtić

M. Milanković

Izborni štab DS: Bojan Pajtić, Foto: M. Milanković

- Radi se o izbornoj krađi, a nadležmni organi treba da utvrde koliko je glasova pokrala SNS. ovo je prvi put da smo raskrinkali "Bugarski voz" - glasač dobije listić,a prazan iznese i za to dobije pare. ova krađa je otkrivena na nekoliko biračkih mesta u Srbiji - rekla je Jerkov.

- Kampanju su obeležili i nefer izborni uslovi. SNS je imala mnogo više minuta u medijima. DS će uložiti veliki broj prigovora. Kontrolori su bili vrlo pažljivi i mi očekujemo da se naši prigovori u skladu sa zakonom razreše - rekla je Jerkov.

Kako je veče odmicalo, tako se u štabu DS osećala sve veća nervoza, mada su funkcioneri stranke u neformalnom razogovoru sa novinarima tvrdili da ne brinu i da svakako prelaze cenzus.

Kako Alo! saznaje, demokrate je posebno pogodilo što je u nekim beogradskim opštinama bolje prošla stranka "Dosta je bilo" Saše Raduulovića od DS-a.

Komentari (1)

POBEDA

24.04.2016 22:00

Ko gubi ima pravo da se ljuti.