Sukob navijača kod Sajma
V. Z.
Sukob navijača kod Sajma

V. Z.

Sukob navijača kod Sajma, Foto: V. Z.

Prava drama odigrala se nešto pre 18 časova kod Beogradskog sajma kada je došlo do fizičkog sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana.

Kako "Alo!" saznaje, grupa "grobara" koja je bila u gradskom autobusu, videla je navijače Crvene zvezde kako stoje na stanici i izašli su iz autobusa da ih provociraju, a potom krenuli peške put Senjaka, koje slovi za uporište "delija".

Međutim, čim su zašli u Ulicu Koste Glavinića, dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. "Delije" kao da su očekivale da će partizanovci doći, te je krenula opšta jurnjava i grupa "grobara" počela je da beži natrag ka bulevaru vojvode Mišića.

Srećom, ubrzo je stigla i policija koja je sprečila dalji sukob. Kako saznajemo od očevidaca, razmenjeno je par udaraca i letele su flaše i kamenice. "Grobari" su brže bolje uleteli u prvi autobus koji je stao na stanici, a vozač je potom odmah zatvorio vrata i nastavio dalje ka Mostarskoj petlji, dok su policajci pokušavali da spreče "delije" da naprave veći haos.

Još nema informacija o povređenima, kao ni da li je policija privela nekog od učesnika incidenta.

 

Komentari (4)

Sve

27.08.2017 18:48

Da ima neko normalan pa da im zabrani da uopste pridju stadionu!! Utakmicu treba da gledaju NAVIJACI koji vole svoj klub a ne bolesnici koji stalno prave probleme svom klubu koji posle placaju debele kazne, a kao vole svoj klub!

Kaja

27.08.2017 19:41

@Sve - I usput još demoliraju grad, a to plaćamo MI.

rade tomov

29.08.2017 13:55

@Sve - " Ko preživi 12 g. u KPD Zabela, taj je pravi hadžija ! "

rade tomov

29.08.2017 14:04

@Sve - zašto nema moga komentara ?