Nemanja Đerić Đekson
Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

Printscreen

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Printscreen

Nakon Mace Diskrecije u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti razgovarao je i Nemanja Đerić Đekson. Drvo je od repera želelo da čuje šta se to dešava u odnosu ovog zadrugara i Jelene Kurnić, koji su veoma bliski.

- Bleja! Ništa specijalno! Ljubavi dođu i prođu! Svaki čovek se vrati u civilizaciju, šta bude biće - rekao je Đerić.

Nemanja je u nastavku izjavio i kako je ponosan na Zoranu Stefanov, jer se prema njegovom viđenju odlično snašla u toku svađe sa Lepim Mićom.

- I pored njegovih fora koje baca se skoncentrisala i uspela da normalnim tonom isfura svoju priču, dok su svi pričali u isto vreme. Nije pala na njihov nivo, da psuje i da se ponaša ne znam kako - govorio je reper.

Imao je i komentar za Macu Diskreciju. Đekson smatra da ovu stanarku ne dotiču komentari drugih zadrugara, a nakon toga Nemanja je govorio i od trouglu Marija Ana Smiljanić - Kristina Kockar - Filip Đukić.

- Sada više ne znam šta da mislim. Mislim da je Kija mnogo kul i da Kija kapira moje fore. Isto tako i Filipove. Tako da kapiram što je Filip blejao sa njom! Mislim da neće biti ni od jednog ni od drugog ništa - izjavio je Nemanja.

Po Đeksonovom izlasku iz Rajskog vrta, ukućani su imali priliku da čuju njegovu pesmu, a reper se pravdao rečima kako nije tražio da čuje svoju numeru, da ga ostali ukućani ne bi osuđivali.

 

 

Komentari (3)

Neko

08.02.2018 22:35

ZBOGOM ZADRUGO!!! PRODUKCIJO HVALA DOKAZALI STE DA JE LUNA POBEDNICA .ANABELA U STUDIU SEDI ,A PLACENE ZENE ZOVU I HVALE LUNU!!!SRAM VAS BILO NASIH PARA!

Mensista

09.02.2018 07:06

@Neko - Ma kakva Luna , kakva Kija. Slobodan treba da pobedi. Sta je sve izdrzao od zmije Kije , od provokativnih pitanja novinara, od Saske, od Miljane, od...... Slobodan, do pobede!

Miso

09.02.2018 11:43

Ako svaleri pobede propali smo kao drustvo. Propali Zrenjanin, Novi Sad, Beograd i cela Srbija. Unistavamo brak kao osnovicu drustva.