Škola "Kosta Stamenković"
M. Ivanović
Škola

M. Ivanović

Škola "Kosta Stamenković", Foto: M. Ivanović

Muškarac iz Leskovca star 62 godine uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana jer je juče upao u OŠ "Kosta Stamenković", vređao nastavnike, šutnuo direktora i prebio jednog učenika, saznaje Alo.

Incidente nam je zvanično potvrdio portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Kako nezvanično saznajemo, čovek je najpre vređao nastavnike, a potom šutnuo direktora škole. Potom je izašao van škole i nekoliko puta udario jednog učenika.

Reč je o čoveku čiji nestašni unuk ide u tu školu. On je došao da izrazi revolt što, navodno, njegov unuk ima problema sa drugim učenikom.

U školi su odbili da komentarišu slučaj.

Komentari (6)

beogradjanka

23.11.2016 16:24

Ja vragolan i moj deda...

Nn

24.11.2016 03:21

@beogradjanka - Nije deda tek iz cista mira ovo uradio. Toliko.

XXL

23.11.2016 17:44

Kakav deda takav unuk.

viktorijanaviki

23.11.2016 20:05

@XXL - Ne podrzavam nasilje Nikako al Nikako i Nikakvo.Ali svaka prica ima dvije strane...Da je Aleksina mama,kulturna i divna majka iz Nisa,i jos koliko majki,preskocila institucije,pravo, pravdu, direktore i psihologe Aleksa i "Alekse"bi danas bio ziv .Ali cekajuci sve te nadobudnike koji probleme nesrecnih ljudi prebacuju kao ping pong igraci od vrata do vrata a koji na civilizovan nacin zele pravdu onda se na zalost stvar uzima u svoje ruke..naglasavam na zalost.

Istrazivacko novinarstvo

23.11.2016 22:42

Da li ce novinari biti objektivni? Zasto nisu malo istrazili "nezvanicno" da napadnuti decak IV razreda, vec duze vreme psihicki i fizicki maltretira vrsnjake i ucenike nizih razreda, kao i "nestasnog unuka"? Sa ovim su verujem upoznati uposljenici skole, jer se o tome duze prica u gradu. Poznato je i to da je napadnuti decak vec jednom "zvanicno" premestan iz odeljenja gde je vrsio vrsnjacko nasilje, a izgleda da ta mera nije dala rezultata? Cija se to deca stite? Sta rade nadlezne institucije?

Djole

24.11.2016 14:49

Naravno da se posebno vodi racuna o pravima dece, ali molim i vas da budete objektivni. Nasilje nad decom nema opravdanja! Slazem se! Ali ne samo nasilje odraslih nad decom, sta je sa nasiljem dece prema deci. Majka decaka ciji je deda nazalost u zatvoru je u poslednja tri meseca minimum desetak puta isla u skolu i molila da joj se sin zastiti. I uciteljicu i direktora i psihologa. Ko ce da zastiti nasu decu od vrsnjaka -nasilnika???