Muškarac deda starac ruka
Profimedia
Baka baba starija žena

Profimedia

Baka pukom srećom izbegla smrt, Foto: Profimedia

Dobrivoje M. (88) iz beogradskog prigradskog naselja Kaluđerica uhapšen je zbog sumnje da je nameravao da ubije suprugu Dragoslavu M. pa sebe jer mu je žena priznala da ga je prevarila u mladosti.

Kako Srpski telegraf saznaje, policija je u poslednjem trenutku uspela da odgovori starca da izvrši samoubistvo, nakon što ih je video na vratima svoje kuće!

Prema rečima izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Dobrivojeva snaja Slavica M. prijavila da njen svekar hoće da se ubije.

Kako dodaje, Dobrivoje M. tad je policajcima priznao da je hteo da ubije prvo ženu, pa sebe.

- On je izjavio da mu je žena priznala da mu je bila neverna kad su bili mladi. Starac se zbog toga mnogo potresao, nije mogao da podnese činjenicu da je njegova supruga, s kojom decenijama deli i dobro i zlo, legla u krevet s drugim muškarcem. Bio je toliko van sebe da je zgrabio nož - priča izvor.

Deda je tad nasrnuo na Dragoslavu, ali je samo pukom srećom nije povredio.

- Mlatio je nožem, pretio supruzi i pokušao da je izbode. Ona je otrčala iz kuće, a on je tad počeo sebe da ubada po telu. Preplašena Dragoslava se požalila snaji govoreći joj da će Dobrivoje da se ubije. Snaja Slavica odmah je reagovala i pozvala policiju - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Komentari (8)

momazver

24.10.2017 08:45

Eeee...kad bi žene 'tele da pričaju pa pola emotivno poštene muške Srbije bilo bi samoizbodeno ko sito.

Andja

24.10.2017 12:36

@momazver - Eh kad u tome ne bi ucestvovao i muski deo populacije pa i da ti poverujem .. pobogu zar se ne svodi na isto, obe strane varaju ?!..

Pera Detlic

24.10.2017 09:53

Lud neki deda, danas svi varaju.

Ja

24.10.2017 09:56

Zlocinac prizna zlocin a ti sebe izbodes jer je zasticen kao maja Tereza.

zora vukasinovic

24.10.2017 12:39

@Ja - deda to su ozbiljne stvari.umesto sto se bockas izvadi DNK zarad ocinstva.da budes siguran na onom svetu dali si bioloski otac dece.ako nedaj boze nisi svu imovinu prepisi crkvi ili psima ostavljenim da im obezbedi pristoj zivot.

Slavka

24.10.2017 12:48

Znači da ne zasterava takvo delo.

Petar

24.10.2017 18:30

Ova danasnja objava je potpuna neistina i laz. Radi se o coveku koji je dementan i bolestan doziveo je 3 mozdana udara, od njega se nije ocekivala drugacija izjava, a osoba koja je napisala ceo tekst trebala je da napise potpunu istinu i babinu izjavu, a ne samo njegovu koja nije potpuna istina. Poznajemm ovu porodicu licno i mogu da kazem da se nije desilo nista strasno kao sto je napisao, a baba je toliko postena zena bila i ostala. Ne verujte svemu sto izadje na internet i u novine i ne sudit

Opet Ja

25.10.2017 01:01

Naravonučenije :Ni Na samrti Ne priznajte prevaru.