Tragedija u  selu kod  Titela: Dečaku nije bilo  spasa
Promo
Tragedija u  selu kod  Titela: Dečaku nije bilo  spasa
Tragedija u selu kod Titela: Dečaku nije bilo spasa, Foto: Promo

 

Tragedija se dogodila prekjuče oko 23.45 u selu Gardinovci nakon što je dečak izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povređen njegov drugar.


- Sava je s drugarima bio na slavi. Tu su svi zajedno došli na ideju da od Savinog oca Žarka uzmu automobil, ali da mu ne kažu za to jer im on sigurno ne bi dao vozilo, naročito što su svi maloletni i nemaju vozačke dozvole i pritom su neki konzumirali i alkohol - navodi naš izvor blizak istrazi.


On dodaje da su se dečaci prikrali kući i da je Sava tiho ušao i ocu uzeo ključeve, a zatim su svi ušli u automobil i krenuli na put ka Kovilju, gde su hteli da se još malo provedu.

Kuća u kojoj je živeo nesrećni dečak
Kuća u kojoj je živeo nesrećni dečak, Foto: Robert Getel


- Mislili su da u to doba nema ni saobraćaja ni policije, pa će se lako odvesti, malo proveseliti i zatim vratiti pre nego što Savin otac primeti da mu nema ključeva od automobila. Međutim, zbog loših vremenskih uslova, Sava, koji je vozio automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom. Kola su proklizala i oni su sleteli u jarak. Tom prilikom je jedan od Savinih drugara lakše povređen - priča sagovornik “Alo!”.


Dečak se veoma uplašio šta će mu roditelji reći jer je bez pitanja uzeo vozilo i napravio saobraćajku u kojoj je povređen njegov drugar, pa je odlučio da presudi sebi. On se uveče oko 23 časa vratio kući i uzeo očevu pušku.


- Znao je gde njegov otac čuva pušku, za koju ima urednu dozvolu. Dok su svi spavali, ispalio je u sebe hitac koji je probudio ukućane. Pozvali su Hitnu pomoć, ali dečaku, nažalost, nije bilo spasa - saznaje “Alo!”. 

Komentari (1)

jablan

12.01.2016 00:48

Selo se zove Gardinovci pa bi bilo poželjno da tako nešto pravilno napišete jer nije štamparska greška već čisto neznanje jer se ponavlja reč Gradinovci koja verovatno ništa ne znači.