pas i dečak
printscreen
pas i dečak

printscreen

pas i dečak, Foto: printscreen

Liroj krade Maverikove grickalice i igračke i stalno je uz svog malog vlasnika čekajući sledeću poslasticu. Dečakovi roditelji ih zovu blizancima jer su otprilike istog uzrasta i stalno upadaju u nevolje zajedno. Jedna od poslednjih prikazana je na snimku.

Maverik je pokušavao da uđe u frižider kada se Liroj našao u blizini. Povukao ga je za ogrlicu i popeo se na njega kako bi otvorio vrata frižidera i pogledao šta ima unutra. Ovo se nikada ranije nije desilo, a Liroj inače ne sluša ničija naređenja u kući. Još je štene i nije u potpunosti dresiran.

Baš zbog toga roditelji su bili šokirani što je mirno stajao i dopustio da ga Maverik iskoristi kao hoklicu. Međutim, nakon nekoliko sekundi Liroj je ostavio Maverika da visi, dok je on otišao sa "mesta zločina".

Pogledajte ovu neverovatnu saradnju:

 

Komentari (1)

TANJA

15.04.2018 01:34

NEKI DAN SAM PROCITALA DA JE KUCNI PAS IZUJEDAO BEBU PO GLAVI.OD CEGA JE BEBA PREMINULA.JA NEMAM POVERENJE DA BI DRZALA PSA U KUCI SA DETETOM.MADA MNOGI IMAJU LEPA ISKUSTVA.ZNAM DA SU LABRADORI VERNI DECI.ALI JA SAM ZA TO DA PAS BUDE U DVORISTU.