Tragovi uviđaja na trafici u kojoj je napadnut Aleksandar
Jelena Paunović
Tragovi uviđaja na trafici u kojoj je napadnut Aleksandar

Jelena Paunović

Tragovi uviđaja na trafici u kojoj je napadnut Aleksandar, Foto: Jelena Paunović

 

Za samo nekoliko minuta uhapsili su ga policajci sa Novog Beograda i on je saslušan u prisustvu roditelja.
Kako saznajemo, pisana mu je krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, jer je od siline udarca zaposlenom prodavcu napukla baza lobanje!

- Povređeni je primljen u teškom stanju, ali sada je stabilno. Narednih dana biće operisan zbog težine povrede koju je zadobio. Lekari se nadaju dobrom ishodu - kaže naš izvor iz Urgentnog centra.

Aleksandar K. je povređen u ponedeljak, dva sata nakon ponoći, dok je radio u kiosku u Novom Beogradu. Maloletni lopov je izabrao trenutak kada nikoga nije bilo na autobuskom stajalištu i kamenom razbio prozor na obližnjoj trafici . Zatim je kroz njega otvorio vrata i ušao kod radnika. Bez reči je uzeo deo betonske kocke i njome udario Aleksandra koji se onesvestio od siline udarca. Iz kase je uzeo 4.000 dinara, nekoliko čokoladica i pobegao.

Čeka operaciju: Aleksandar K.

Facebook

Čeka operaciju: Aleksandar K., Foto: Facebook

Nesrećni čovek kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana lekarska pomoć. Policija je ubrzo dala potragu za maloletnikom, čiji je DNK otisak ostao u kiosku, ali i opis koji im je dao povređeni prodavac kada je došao sebi.

Kako „Alo!“ saznaje, M. Š. nije poznat policiji od ranije, a na saslušanju je priznao da je opljačkao kiosk u Novom Beogradu. Kod njega je pronađen novac koji je uzeo. Reporteri „Alo!“ obišli su trafiku u kojoj radi Aleksandar i razgovarali sa njegovom koleginicom, koja nije krila da je nakon svega uplašena, ali da ipak mora da radi.

- Čula sam se sa kolegom. Kaže da mu je bolje i da će ga operisati. Od tog dana samo gledam na vrata. Strah me je da neko opet ne pokuša da izvrši pljačku. Verujte, u kasi je bilo samo 4.000 dinara. Eto, zbog tog novca Aleksandar je platio glavom. Znam da je lopov dete od 15 godina, što me još više plaši... Ipak, moram da radim - objašnjava ona.

Uviđaj nakon ubistva Nikole Babića (26)

pink.rs

Uviđaj nakon ubistva Nikole Babića (26), Foto: pink.rs

 

Ubica od 16 godina

Samo dan ranije pre nego što će biti napadnut Aleksandar K. (29), beogradska policija uhapsila je Bogoljuba S. (16) zbog ubistva Nikole Babića (26) na Vračaru. Maloletnik je, nezvanično, priznao da je pucao u glavu svom poznaniku zbog ranije neraščišćenih računa. Iako mu fali još dve godine do punolestva, već ima dva krivična dela u dosijeu.

 

Prodavca tukli bejzbol palicom

Dva tinejdžera su u novembru prošle godine razbila lobanju Zoranu M. (37) u jednom kiosku u ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu zbog 2.400 dinara. Razbojnici su bili stari između 17 i 19 godina. Dok mu je jedan od njih kroz prozor na kiosku držao pištolj uperen u glavu, drugi je razvalio vrata, ušao unutra i počeo besomučno da ga tuče. Potom su ga obojica tukli i to bejzbol palicom.

Komentari (4)

Pedja

25.03.2016 09:27

HITNO promeniti zakon o maloletnicima. Ovo je vise postala ludnica a ne zemlja Srbija? Zakonom da se maloletnicima sudi kao i punoletnim licima. Ako slucajno udarite ili na bilo koji nacin ugrozite maloletno lice vi cete biti krivi sta god da oni radili. U ovom slucaju da se radnik branio i naneo povrede maloletniku on bi odgovarao a ne maloletnih. HITNO NOVI ZAKON.

roditelj

25.03.2016 14:57

@Pedja - I zabraniti nocni rad kiosaka! Oni sluze samo pijanicama i besposlicarima a ubedjen sam da zarada nije velika! pristojni i radni ljudi ne izlaze nocu da kupuju. Ti kiosci samo podrzavaju kriminalce i razbojnike!

Dejan

25.03.2016 09:41

Ma trebaju ovi nasilnici da polupaju glave zakonodavcima i sudijama . Na žalost oni su sami sebe zaštitili a narod ostavili na milost i nemilost.

lilit

25.03.2016 14:50

Pokušaj ubistva, u Engleskoj bi dobio možda i SMRTNU kaznu, ali 40 god SIGURNO, pa neka i naredni majmu pokuša to isto!!! A ovi naši nešto pametuju, pa će mu daju OPOMENU.