David Dragojević
Printscreen
David Dragojević

Printscreen

David Dragojević, Foto: Printscreen

On nikada nije mnogo komentarisao bivšu kikbokserku, a o njoj ni reči nije rekao nakon velikog finala "Parova".

U sinoćnoj emisiji "Upoznajte Parove" kod Jovane Jeremić su gosti upravo bili David i Aleksandra, a Dragojević je napokon progovorio o tašti. On je odgovarao na Jovanino pitanje da li je istina da je Ljuba Pantović njegov novi savetnik.

Ljuba Pantović

TV Happy

Ljuba Pantović, Foto: TV Happy

- Ljuba je Aleksandrina mama, komunicirali smo par puta, ali ona nije moj savetnik. Ne znam zašto to ljudi pričaju - rekao je iskreno David i stavio tačku na tračeve.


 

 

Komentari (3)

gagi

12.07.2017 16:07

navidjeno potcenjivanje gledalaca i Hepi TV od strane buduce ,,voditeljke,, Aleksandre. Onoliko kasnjenje u emisiju nema opravdanje. Jovana! Zasto to dozvoljavas?

Trle

12.07.2017 16:48

Ili je veliki takticar,ili mu je svraka popila mozak.Jos kako ga Ljuba perfidno hvata svojim kandzama u paukovu mrezu.Kako mu prede u lajvu i savetuje ga i obrlacuje oboje.Ne bi bilo cudo da ga preotme i osveti se Sandri.Mafijasica zna radnju,a sada je na njemu da li ce se upecati,slusati ili ih obe oterati u zaborav.

Sonja

13.07.2017 20:20

Poznato je da je LJUBOMIR veliki pokvareni osvetnik, zato če maznuti Ljubomir Aleksandrinog mnogo naivnog momka Davida, milo za drago! To im je u porodici u naviki. Živi bili, pa videli!