Ljuba Pantović
instagram
Ljuba Pantović

TV Happy

Ljuba Pantović, Foto: TV Happy

Kako im je rijaliti „Parovi” pomutio porodične odnose i doneo niz skandaloznih dešavanja, Ljuba Pantović je odlučila da se uključi u vilu „Parova” telefonskim putem. Nakon poruke koju je objavila na društvenim mrežama u kojoj apeluje da Aleksandra izađe iz izolacije i da otvori oči Ljuba se osvrnula i na svog zeta Davida Dragojevića.

- Ja sam napisala javno da Aleksandra ne treba da sedi u izolaciji, zato što je to njoj botoksirana plavuša naredila i plavuša se time hvali na Instagramu. Ako hoće da bije bitku, neka bije sama svoje bitke i treba da plati svoje greške, a ne tuđe.

 

Uhvatili je pod svoje, a ja joj kažem sada, po stoti put, da otvori oči i da ide sama, neka ne prodaje majku i porodicu. Kada joj je Mili sasuo ono što je istina, ona je rekla „Ljuba i onaj njen klošar”. Neka se dobro zamisli za koga je rekla da je klošar - za čoveka koji joj je pomogao. Od srca sam ih vodila na more, a da sam imala više para, možda bih ih vodila i u „Šeraton” - tvrdila je Ljuba, a potom se osvrnula i na Aleksandrinog muža Davida Dragojevića.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Instagram

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Instagram

- Što se tiče te botoksirane plavuše koja nema ime, ja ću sada svima da vam kažem da ta ista botoksirana plavuša sa Aleksandrinog Instagrama piše ženama da će da ih izje*e mrtve hladne u kovčegu. Da li je to normalan čovek? Kod koga je moja unuka, ljudi?! Zašto piše sa njenog profila? Neka piše sa svog! Ja imam printskrinove, poslaću produkciji odmah sve - objašnjavala je Ljuba, a na pitanje voditeljke da li je istina da ju je Aleksandra tužila Ljuba je poručila:

- Meni je to više nego smešno, i ako jeste, jedva čekam da vidim za šta. Slatko sam se nasmejala, ali ne mogu da krivim nju, nego krivim ljude koji je huškaju.

S obzirom na to da su Aleksandrinom ocu Karađorđu zapalili automobil ispred kuće u kojoj je bio sa unukom Magdalenom, Ljuba je to odmah saopštila Aleksandri.

- Da li je bezbedno dete od četiri godine, koje je ostavljeno kod narkomana u kući kod koje je sinoć izgoreo auto? Je l’ to dete treba da izgori? - poručila je Ljuba, nakon čega se odmah isključila iz programa, dok je Aleksandra javno poslala poruku Davidu da dete odvede u Veternik.

Nakon Ljubinih izjava, u program se uključio i David, koji je prokomentarisao poruke na društvenim mrežama.

- Njoj je potrebno lečenje definitivno. Iskreno, moram da pogledam sa kojeg je profila, jer nisam sada kod kuće - rekao je David, a potom objasnio da je to sigurno neki lažan profil, kao i da se ne bavi takvim stvarima.

Komentari (3)

nedzad nedjo

03.12.2017 22:08

nedo bog ni najgorem dušmanu ovo u familiji

eso-veso

04.12.2017 11:24

@nedzad nedjo - Cijela Banjaluka i srpska uziva u parovima.Mnogo ste gledaniji nego Zadruga mada je u Zadruzi nas Kralj srpske pesme-pjesme Przulj Mica.Zasto su zabranjene u Zadruzi pesme-pjesme naseg Kralja?zarad toga zadrugari nama nisu interesantni.zivjeli i pozdrav od glavnog grada srpske najmladje drzave ako Bog-Alah da na Balkanu.

Mica

04.12.2017 07:28

Jednom cula ovod tipa da kaze u 7h uvece, pusi k...c, i kad su ga opomenuli da gledaju deca on je rekao neka znaju to se lize kao sladoled. Umesto da ga IZBACE iz emisije, on je i dalje pametovao na najgori nacin, dao bog i njemu dete koje ce da lize takav sladoled .