Dara Bubamara
Dejan Briza
Dara Bubamara

Dejan Briza

Dara Bubamara, Foto: Dejan Briza

To ne bi uzbudilo Daru da se u njemu ne nalaze brojni eksplicitni snimci, fotografije i poruke koje je razmenjivala sa deč- kom. Kako je telefon istog trenutka isključen, pevačica je u panici jer se vrlo brzo našla na meti ucenjivača.

Kako saznajemo, ona je danima van sebe jer je svesna da materijal iz telefona može procureti u javnost, što bi za nju bio potpuni fijasko.

Dara Bubamara

screenshot

Dara Bubamara, Foto: screenshot

- Sve se odigralo tokom njenog nastupa u Sloveniji 3. februara, kada je Dara gostovala u jednog tamošnjoj diskoteci. Dok je trajao nastup, pevačica je svoje stvari ostavila u jednoj kancelariji, gde su bile i stvari njenih muzičara. Kako ima dva mobilna telefona, oba je stavila u džep torbe, kao što to obično čini, ali kada je uzela torbu, šokirala se. Istog trenutka je shvatila da joj nema mobilnog telefona, i to privatnog. Napravila je skandal, a kada su menadžeri vratili snimak na kamerama, videli su da je nepoznati muškarac provalio u gardarober i istog trenutka se bacio na preturanje po Darinim stavarima. Lopov nije uzeo novac iz Darine tobre, niti bilo šta drugo, već je ciljano tražio njene mobilne telefone - priča jedan od članova benda, koji se sa pevačicom našao na nastupu.

- Organizatori su odmah zatvorili lokal i obezbeđenje je proveravalo da li je provalnik među publikom, ali ga nije bilo. Dara je priznala da je boli uvo za telefon i to što ga je platila nekoliko stotina evra, već da se boji da sadržaj ne ispliva u javnost. Ona je plakala i baš se potresla, zato što joj još jedan takav skandal ne treba, i svesna je da bi je svi osudili. Kroz jecaje je priznala da postoje njene golišave fotografije i snimci koje je slala Dušanu, kao i porukeu kojima su razmenjivali nežnost dok su bili udaljeni. Molila je boga da joj se lopov javi i dala bi gomilu novca samo da joj vrati telefon pre nego što sadržaj dospe u ruke medija - objašnjava naš izvor.

Dara Bubamara

R. Ristić

Dara Bubamara, Foto: R. Ristić

Kako saznajemo, Dari se upravo dogodilo to da je na meti ucenjivača, a kako se čitava stvar završila, želeli smo da čujemo od pevačice, zato smo je pozvali.

- Tačno je da mi je nestao telefon i da nisam mogla da ga nađem. Ukrali su ga, kao što može da se desi svakom, ali šta da radim. Trenutno ne mogu tu ništa da promenim. Što se tiče vašeg pitanja za fotografije i da li me neko ucenjuje, ne bih to da komentarišem. Potrudiću se zaštitim svoju privatnost koliko god mogu i nadam se da ću u tome uspeti - bilo je sve što Dara rekla za naš list.

Komentari (27)

Pomoc prijatelja

09.02.2017 07:14

Ovom slikom ste preduhitrili Radinog ucenjivaca i spasli je bruke!

Boki

09.02.2017 07:37

Pada popularnost,sta li?

DA

09.02.2017 07:39

Potpisimo Inicijativu za ukidanje sudskih izvrsitelja i pokrenimo inicijativu za ocenu ustavnosti Zakona o stanovanju . Prikazimo u medijima intersantne,dobro,obicne ljudie i nesto zanimljivo sto njih krasi, Naucimo ljude sta je bezbednosna kulura . Obucimo svakog gradjanina bez obzira na obrazovanje fa uracdi reanimaciju u kucnim usllvima i Hajmlohov zahvat... Bavimo se ovom nasim zivotima koji brzo prolae diveci se pravom stvaralastvu koje ne zna za vreme. A ovaj kukavni marketing ignorisimo,

DA

09.02.2017 07:50

Pozivam sve mislece,dobre i odgovorne ljude da se na vesti o izopacenosti,nemoralu ,devijantnim i promiskuliternim osobama vezuju tako sto ce ih minimizirati i ispticati nesto ,lepo i korisno na bilo koju zivotnu temu,makra dali recept za kuvanje kafe.Evo ja predllazem da probate u Beogradskoj,preko puta Pravnog prave ruske peljmene ,najcuveniji ruski specijalitet,Dosao Rus u Beograd,odusevio se Srbima i odluco da ovde zivi..Jelo je preukusno,nije skupo a prodaju i zamrznuto da skuvate sami.

mladen

09.02.2017 07:52

Bas lijep primer onima kome je ona idol,zena 40 i kusur godina dolazi do ovakvog prostora u medijima ,a najgore u panici sto je sama sebe slikala i slala po adresama i gde upalii...Eee tuznooo Radojkaa..Imas dete kuci ,sta ce mu reci drugari za 15 godina...

Dragan,Niš

09.02.2017 08:48

Opet neki marketing?Pametnom čoveku ne mogu da se dese ovakve stvari dva puta!Prvo šta će u telefonu ponovo kompromitujući snimci?Drugo zar iole vredne stvari ne reba dati nekome iz pratnje,organizacije na čuvanje i treće zar bre Daro misliš da je ovaj narod toliko glup pa da dva puta nasedne na istu priču?!

Moje cutanje skupo kosta

09.02.2017 08:52

Ma Dara se sto puta slikala gola i te slike su se nasle vec u medijima, i sta ima vise novo da se vidi posle slika ko od "majke rodjena". Sta da nije mozda isla na orosavanje ko Suzana Mancic, pa se nesto promenilo. Nego Dari treba svakodnevna reklama. Sve je manje "tezgi" a navikla da zivi na "visokoj nozi". Satro, neko je ucenjuje?

zabrinuta

09.02.2017 08:57

Ima li ova antipaticna pevaljka neku fotografiju a da nije gola ?

Bane NS

09.02.2017 09:09

Pa nema nista novo,osim ako se ne trpa sa konjem. Prdara na kub.

Ћикула

09.02.2017 09:10

Ево још једне лажи у низу од ове лујкаче. Убацила је нову пластику, сликала се гола, дала неком телефон и платила да то изађе у јавност, а овамо као украден. Да она има шта показати, па и Боже помози. Све сама пластика.

golija

09.02.2017 09:10

OVO JE ZA NASLOVNU STRANU.KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA POSVECUJETE PAZNJU OVOJ SPODOBI.NIKADA VISE NA VAS SAJT.G

realno...

09.02.2017 09:14

ne verujem joj nesto!

nista novo

09.02.2017 09:17

Posto je doticna vise naga nego obucena,cudo je nisu ucenivali fotkama gde je zakopcana do grla...

Ruža

10.02.2017 00:06

@nista novo - Hahahahaha.....e baš me nasmeja...

Jaca

09.02.2017 09:22

Pa sta ce joj veci fijasko od ove fotografije!

Pingvin sa Maldiva

09.02.2017 09:27

Pa to je sve vec vidjeno... kao kada bi Severinu danas neko ucenjivao snimkom sa jahte?

gojko

09.02.2017 09:31

Ja u ovo neverujem , kod Dare se vise nesto posebno novo nema za pokazati, sto se tice poruka slicno je, ona i ovako lupa , nista novo nema ni za reci, a najbitnije , dosao provalnik i od svih stvari ukarao Dari privatni a ne onaj drugi tel.i nista mu vise nije trebalo.mnogima njima nekako ubrzano kradu tel.kad zatreba malo mediske paznje nista nije skupo.

saw

09.02.2017 09:33

spala je na tu foru dno dna

nada

09.02.2017 09:38

Od one slatke male Novosadjanke na pocetku karijere ode Dara u porno glumice !!!!!!!!!! Takve stvari se ne drze u telefonima i nimalo mi nije zao ako jos koji snimak procuri u javnost. Sta je sve sebi dozvolila treba da je bude sramota jer je ona majka jednog deteta. Intima se drzi iza zatvorenih vrata !!!!!!!!!!!!!!!

LAKI

09.02.2017 09:39

Sve to sama radi da bi se pisalo o njoj tj.njenim snimcima danima.Radojka je kao pevacica odavno pala u zaborav,pa bi da se igra malo Severine! Samo nije joj ni do kolena..

XXL

09.02.2017 10:38

Zar 'opet'?

gago

09.02.2017 10:49

Kad popularnost ako je uopste to imala pocinje da opada onda kradu telefone pa prete vec vidjenim fotografijama ......Obicna šoloprda!

DA

09.02.2017 11:07

Predlog redakciji da napravi intervju sa malom pijanistkinjom Unom Miljus.Dete ima jedanaest godina ,zvanicnu tituulu da je Malli Mocart i sve nagrade koje se mogu dobiti na takmicenjima,Ona je vec gimnaizijalac u muzickoj skoli.Osvojila se sve prve nagrade ,predstavljajuci Srbiju a da o njoj sedma sila nije prenela ni rec,Njena majka radi pret poslova da bi podizala decu i prodrzala ovaj vanserijski talenat ,Da li je nekom to interesantnije od zene sa poremecenim seksualnim nagonom? Kazite ?

petar

09.02.2017 11:32

pa zar ne vidite da je ova spremna na sve samo da se o njoj sto vise pise.Tipican produk malogradjanske kulture za koju su sve one koje nazivamo starletama male mace i olicenje postenja koliko uopste to one mogu biti

banex

09.02.2017 14:01

ova se samo za licnu kartu nije slikala gola

Buzdovan

09.02.2017 15:31

Ma dajte bre. Ona samo sebe reklamira sebe u provokativnom smislu i pokusava na taj nacin da sebi dize cenu. A budale nasedaju na gole butine, grudi i gacice. Ja NIKADA nebi angazovao doticnu gospodju i njoj slicnima. Nekada davno su estradne pevacice bile dostojanstveno odevene. A ove danas se odevaju kao prostitutke, cak i gore. Verujte mi da obicna prostitutka ima vise dostojanstva od danasnjih pevacica. Naziv estrade je dans naziv za VIP prostituciju. Treba je oporezovati za utaju poreza.

don kihot

10.02.2017 00:13

Oj Daro, Daro, od kupusa glavo, daj uspori malo- kupi ogledalo!!! Ogledalo pitaj da ti pravo kaže, dal budale takve još u svetu traže!