Pevačica u Crnoj Gori uživa sa ćerkom
M. Mitrović
Pevačica u Crnoj Gori uživa sa ćerkom

M. Mitrović

Pevačica u Crnoj Gori uživa sa ćerkom, Foto: M. Mitrović

Očigledno je da je ovaj muzički par odlično podelio bračne obaveze, pa dok jedan od njih zarađuje, drugi srazmerno tome troši. Kašika u med, ovog puta, upala je Ani.

Mama i ćerka uživale u moru

M. Mitrović

Mama i ćerka uživale u moru, Foto: M. Mitrović

Ovu seksi mamu, koja iako ima dvogodišnju ćerkicu, izgleda bolje nego ikad bez grama celulita, uslikali smo na Crnogorskom primorju. Ana je očigledno svesna svog dobrog izgleda, pa je na sebi imala bikini koji više otkriva nego što pokriva, dok je u crnim tangama ponosno prošetala zategnutu guzu.

>

 

Pevačica sa mamom tračari na plaži

M. Mitrović

Pevačica sa mamom tračari na plaži, Foto: M. Mitrović

Pevačica se sve vreme igrala na pesku sa naslednicom i trudila se da je namaže kremama sa zaštitnim faktorom kako ne bi izgorela.

Tu je bila i baka da pomogne kad mama odluči da se malo sunča ili popije kafu, ali je svakako sve vreme Lorenu držala na oku.

Ana se u jednom trenutku toliko opustila da joj je ruka završila na grudima, koje je nameštala ispod kostima. Ipak, ubrzo je shvatila da je na javnom mestu, pa je prestala da se dodiruje. 

 

Posle brčkanja u moru, odmah pod tuš

M. Mitrović

Posle brčkanja u moru, odmah pod tuš, Foto: M. Mitrović

Ana je sve vreme pokušavala da smesti ćerkicu u hlad, a kada su išle u vodu, šeširić je bio obavezan. Koliko su uživale u morskoj avanturi vidi se na njihovim licima, jer Lorena nije prestala da se smeje dok ju je mama, sa sve šlaufom, bacala u talase. Mama i ćerka skoro sat vremena nisu izašle iz vode, dok ih je baka sa obale fotografisala. Za to vreme, Darko je nastupao širom regiona, kako bi zaradio za luksuz svojih devojaka i tašte.

Ana se ne odvaja od svoje mezimice

M. Mitrović

Ana se ne odvaja od svoje mezimice, Foto: M. Mitrović

Iako Lazić ne žali ni dinara kako bi pružio užitak svojoj porodici, sigurno mu neće biti svejedno kada shvati da su muški pogledi bili usmereni ka telu njegove lepše polovine. Naročito što je zbog obaveza oko ćerke često morala da se savija, što je dodatno isticalo njene obline u takvim pozama.

Ana Sević sa ćerkom i majkom

M. Mitrović

Ana Sević sa ćerkom i majkom, Foto: M. Mitrović

Komentari (4)

sanja

28.07.2016 20:47

kako je samo mogla da spava sa njim,jezim se 200 kg a metar i zileta visine

Muzicar

28.07.2016 21:51

Kako je mogla!?Lepo-pare sestro,pare!!!

Olja

28.07.2016 23:15

Ova zena zaradjuje mnogo obzirom na to da radi kao voditelj u Grandu u kome svi voditelji imaju astronomske plate.Ako neki muskarac dobro zaradjuje ne mora da znaci da mu zena nije uspesna i da zavisi od njega. Prokleti srpski mentalitet...

vanja

28.07.2016 23:18

ubija koliko dobro izgleda! onaj da slavi dan kada je uspeo da smuva ovakvu ribu.