Ana Sević i Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Ana Sević i Darko Lazić

Alo!/ Rajko Ristić

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pandorina kutija se otvorila, a nakon skandaloznog snimka nastao je haos u njegovom privatnom životu.

Kako je Darkova baka Milka potvrdila za „Alo!”, njegova supruga Ana Sević pronašla je drugog muškarca i zatražila razvod, dok je i Lazić utehu pronašao u novoj devojci, u šta se uverio i naš paparaco. Ipak, strasti se lagano stišavaju, a Darko je shvatio da nakon svega može samo da bude na gubitku.

Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Nije mu lako. Sve ovo mu teško pada. Nakon što mu je Ana priznala da ima drugog muškarca, sve lađe su mu potonule. Međutim, ona je tada njemu otkrila kako zna da i on nju vara, te da više nema potrebe da se foliraju - otkriva izvor za „Alo!” i dodaje:

- Darko je ubrzo napustio njihov stan na Vidikovcu i otišao kod svojih. Kada se situacija smirila, shvatio je da ne želi da ostane bez porodice i kontaktirao je sa Anom kako bi seli i dogovorili se o svemu. Ona je bila šokirana njegovim stavom da treba da pređe preko svega što je uradio i nije želela da čuje za pomirenje - otkriva izvor.

Kako su ispričali članovi Darkove porodice za „Alo!”, Lazić će ostaviti stan od 300.000 evra svojoj ženi i pobrinuće se da joj ništa ne fali u životu, jer im je na prvom mestu njihova ćerkica.

Ana Sević

Alo!/Rajko Ristić

Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Ana je jedino tražila da dobije puno starateljstvo nad Lorenom i ništa drugo je nije zanimalo. Rekla mu je da bi najbolje bilo da za sada ne komuniciraju i da puste da prođe neko vreme, kako bi eventualno mogli da sednu i popričaju o svemu. Iako je razvod već najavljen, vrlo je moguće da će njih dvoje pokušati da ispeglaju situaciju, ali nikad se ne zna - otkriva izvor.

Zanimljivo je da se estradni par uopšte ne oglašava o trenutnoj situaciji, a ekipa „Alo!” pokušala je da više puta stupi u kontakt sa njima.

Pevačicu Anu Sević zatekli smo dva dana zaredom na izlasku iz zgrade u kojoj imaju stan. Nije želela da komentariše priče o razvodu, ali je bila vidno neraspoložena, natečenog lica i tužna. S druge strane, Lazić je otputovao kod svojih roditelja i trenutno boravi u porodičnoj kući.

Darkova baka Milka ogorčena je na snajku, a za „Alo!” je ispričala kako Ana Sević nikada nije imala poštovanja za njihovu porodicu.

- Bio joj je Darko dobar dok je mogla da troši njegove pare, a zbog nje sada nema ni dinara. Sve mu je potrošila... Stan u kojem žive platio je 300.000 evra. Ej, kada to nije umela da ceni, pa šta da vam kažem - ispričala je ona za „Alo!”.

Komentari (20)

СЕНОВИЋ

13.01.2018 08:23

Јави посла.

mina

13.01.2018 15:04

@СЕНОВИЋ - Ana je vidite postena, ne trazi od njega nista(samo starateljstvo),vidjace svoje dete kad kod pozeli), do sad je pokazao da mu nije puno vazno sto nije kod kuce i sto je retko sa svojom kcerkom, on sam sebi najvazniji. Eto sad vidite da je Ani najbitnije njena kcerka nije se polakomila za njegove pare a ni za alimentaciju. Cela njegova poradica samo stan od 300000 hijada evra), toliko taj stan ne vredi! Pustite ljude da sami to rese. Zelim vam mir i srecu skupa ili ne. Unatoc svemu lep ste par

Darkova greska

13.01.2018 18:57

@СЕНОВИЋ - @mina Ti stvarno ili ne razumes stvari ili se sprdas? Sto se tice para ne brini ima ona u banci njegovih para ne malo, da je nisu zanimale njegove pare ne bi se za njega ni udala ni dete rodila, sve ucinila smisljeno, tu nikad nije bilo ljubavi a sto ti je cudno sto njegovi pominju taj stan? Darko ga nije zaradio za jednu noc, rmbalo se za njega dosta i stan dosta vredi, na elitnoj je lokaciji i poklonio ga zeni, sto bi retko ko i ucinio. Treba je da ga pokloni detetu.

mina

13.01.2018 21:34

@СЕНОВИЋ - Odgovor na komentar -Kad je netko sbjektivan ne moze biti realan. 1.vredjas 2.potcenjujses Darka i njegove odluke i omlovazavs njegove osjecaje. 3.Imovina je zajednicka tekovina 4.To je njihova stvar, sta i kako ce,Darko nije malouman pa da mu treba tutor.

h

13.01.2018 08:47

Al baba je žešća, ej molim te nije poštovala njegovu porodicu, ma nije ni on nju poštovao!

Nina

13.01.2018 09:56

@h - Baba je potpuno u pravu. Sta to znaci ako uvek kad Darkovi dodju u posetu snajka bas tada negde odlazi? To je nista drugo do nepostovanje Darkove porodice, nekultura. A ovo sto Ana trazi mislim da ce Centar za socijalni rad to to dopustiti ukoliko ona dokaze da je on alkoholicar i narkoman. Ako Darko izgubi starateljstvo nad detetom, to jest bude sudski lisen roditeljskog starateljstva - takva je to procedura i to je jako krupna stvar za njega kao licnost, on je potpuno porazen kao roditelj

Pera Bandera

13.01.2018 13:52

@h - Ona traži da bude staratelj detetu, a Darko će verovatno imati pravo da usisava prašinu, pere suđe, plaća troškove života nabeđene zvezde, da kupi još jedan stan za svečane prilike...kako "dama" nikako ne bi morala da skida svečane haljine i ogromne platforme itd, itd, itd! Mnogo su pleteli, a posebno "gospođa"!

Nina

13.01.2018 09:58

...DARKO OVO OKO STARATELJSTVA, OBAVEZNO ANGAZUJ ADVOKATA, NE BRZAJ, NE OBECAVAJ SAM NA SVOJU RUKU NISTA...

Uminja

13.01.2018 12:02

Ne mogu da verujem sta je trazila od Darka! Ona nije normalna. Koji otac bi se sa tim slozio? Pa nije to samo njeno dete. Jadno ono sta dozive.

mina

13.01.2018 15:09

@Uminja - Koji licemer ova uminja, licemer je li ti to vise brines za kcerku od majke! E bas lupetate sa svojim dusebriznistvom

Mancester

13.01.2018 18:48

@Uminja - @mina Zasto imas primedbe na komentar koji je skroz realan> Nije devojcica sam Anina?

nedjo

13.01.2018 13:39

fini neki ljudi,prava elita srbije

Bisa

13.01.2018 15:20

Pa retkost je zajednicko starateljstvo ,uglavnom deca i pripadaju majci i to nije nista cudno i ne znaci nista ako su roditelji u normalnim odnosima.I ako pripadne majci do punoletstva mora da trazi dozvolu za dete za izlazak iz zemlje.To je sada vise stvar nrkih drustvenih predrasuda nego sto utice na razvoj deteta.

jooj..starateljstvo..uff

13.01.2018 16:34

to oko starateljstva je toliko odvratna stvar kod razvoda..gde god da ides sa detetom -osobi koju mozda neces da vidis moras da trazis potpis-kao dozvolu da dete ode iz zemlje-recimo na more....uvek si upetljan sa bivsim..to me tako smara..ja bre necu da ga vidim-al onda dodje letovanje- i mora da da potpis..pa nece..pa nije tu..i propalo mi letovanje ove godineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!aaaaaaa..fuj

Anonimus

13.01.2018 18:41

@jooj..starateljstvo..uff - A kad on hoce da vodi negde dete ti mu "odmah" das potpis. Cuti! Deca nisu nicija svojina ali imaju 2 roditelja bili oni razvedeni ili ne.

Boka

13.01.2018 20:14

Ma treba takvim egoistima pokazati: kad mogu muskarci mozemo i mi zene, pametne vracuju a jadne sede kuci i placu! Dete ostaje majci nece sigurno ocu koji smrce i zivi u kafani i kad ne radi.

Darija

14.01.2018 06:24

@Boka - Kafana je i mamino radno mesto ali je mama lencov i nece da radi, dakle slabi prihodiiii a uz to ima i drugog muskarcaaaa, dakle Centar za soc. rad treba da razmisli da li takvoj zeni, zeni koja ima slabe prihode i koja je niskog morala, treba dati dete.

Sofu

13.01.2018 20:58

Nikakva majka cim tako razmislja. Darko joj je dao sve, jos ovo da dobije i bice "zadovoljna".Sram je bilo! Dobice k. da istera oci! Angazovace Darko advokata.Tako ti je kad se ozenis na brzaka pa jos ozenis ku.u. Darko poslusaj savet roditelja. Oni su ti najveci prijatelji. Alimentaciju placaj koliko sud odredi, ni dinar vise. Daces ti cerki pare kad bude punoletna i shvati neke stvari. Radi njena mama , nije ugrozena.

Dragan

13.01.2018 21:12

Pa da. Daj mi stan i starateljstvo i 2 hiljade eura alimentaciju. Zato se danas svaki drugi par razvodi. Tuga

veroljub

13.01.2018 23:03

Sta je to toliko krenulo lose za kratko vreme?