Dara Bubamara
Milorad Milanković
Dara Bubamara

Milorad Milanković

Dara Bubamara, Foto: Milorad Milanković

U trenutku kada je pevačica skinula garderobu i ostala u oskudnom bikiniju, temperatura se dodatno podigla, naročito u glavama jačeg pola.

Vođena informacijom da se Bubamara od nastupa odmara u jednom luksuznom kompleksu nadomak Novog Sada, naša ekipa se uputila tamo. Koji minut pre podneva, pevačica se pojavila na bazenu, gde je potražila spas od vreline koja ovih dana vlada našom zemljom. Ipak, dok se ona rashlađivala, muškarcima koji su se zatekli u ovom kompleksu temperatura je dodatno skočila. Pevačica, koja je figuru dovela do savršenstva, privukla je poglede pripadnika jačeg pola, koji su u trenutku dok se ona oslobađala garderobe potpuno zaboravili na kupanje i ispijanje piva, koje im je do tog momenta bilo prioritet.

Dara Bubamara

Milorad Milanković

Foto: Milorad Milanković

- Dara je čest gost ovog kompleksa i uvek se rashlađuje istim koktelom, koji zaposleni prave po njenoj želji. Izgubila je dosta kilograma dok je učestvovala u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ jer nije stizala da se redovno hrani, a dosta je vežbala. Kada se pojavila na bazenu u zelenom bikiniju, iz kojeg se joj, činilo se, svakog momenta ispasti grudi, svima je stao dah. Naročito jer je Dara nemirne prirode, pa stalno skače i pravi nagle pokrete, pa je njeno poprsje bilo meta muških pogleda. Ona se u jednom trenutku toliko zanela da je po izlasku iz vode uvukla ruke u gaćice kako bi namestila pertlu na kukovima, koja joj se zapetljala dok je plivala. Da stvar bude gora, bikini je bio toliko tanak da su se Dari ocrtavale bradavice svaki put kada je izašla iz vode, a kupaći se prilepio uz njeno telo - kroz smeh objašnjava naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Dara Bubamara

Milorad Milanković

Foto: Milorad Milanković

Da je vredno radila na svojoj figuri, govori i činjenica da su Darini stomak i guza potpuno zategnuti, dok na telu nema ni grama celulita. Iako je pre mesec dana napunila 40 godina, ova pevačica nastavlja da žari i pali.

Dara Bubamara

Milorad Milanković

Foto: Milorad Milanković

 

Komentari (4)

sale

26.06.2016 09:48

Zasto bi se bilo ko uzbudjivao zbog gomilice plastike nema tu niceg pozeljnog plastika je plastika lepo nije verujte mi .

Sima

26.06.2016 11:24

@sale - Pali i zari?! Mozda ali samo u smederevcu:)

Ja

26.06.2016 09:54

Bazen je prazan!Koji su onda muskarci poludeli,ako nema nikoga okolo???

roki

26.06.2016 11:53

Ona se utegla ali subara je ista.