Dara Bubamara
Dejan Briza
Biljana Tipsarević

instagram

Biljana Tipsarević, Foto: instagram

BILJANA TIPSAREVIĆ

Ocena 5

Prelepa supruga našeg tenisera i modna dizajnerka ima nepogrešiv ukus! U crnim farmerkama, mestimično iscepanim, majici sa militari printom i zelenom trenču izgleda fenomenalno, a stajling su dodatno začinile „Valentino“ cipele i torbica u istoj boji. Minimalistički nakit takođe je pun pogodak i mi ovoj lepotici ne možemo naći zamerku!

Sloboda Mićalović

Dejan Briza

Sloboda Mićalović, Foto: Dejan Briza

SLOBODA MIĆALOVIĆ

Ocena 4

Jednostavna letnja kombinacija kojoj se ne može gotovo ništa zameriti, ali nas nije ni oduševila. Sloboda je prirodno veoma lepa žena i svesna je toga, pa se i ne trudi da garderobom i šminkom bilo šta ističe. Lepršava bela haljina i simpatične ravne sandalice su njen odabir za udobnu letnju šetnju i nama se dopada!

Vesna Dedić

Milan Ilić

Vesna Dedić, Foto: Milan Ilić

VESNA DEDIĆ

Ocena 3

Nije baš inspirativan stajling za ocenjivanje - prilično je jednostavan, ali uz male popravke mogao bi da bude mnooogo bolji. Bele pantalone uvek su u trendu, ali ovaj model je Vesni malo uži u butinama nego što bi trebalo. Košulja je lepa, ali nedostaje neki detalj koji bi začinio ovu jednostavnu kombinaciju. Upečatljive minđuše bi rešile stvar! Što se tiče cipela, nijansa nije najbolje pogođena, ali može da prođe.

Dara Bubamara

Dejan Briza

Dara Bubamara, Foto: Dejan Briza

DARA BUBAMARA

Ocena 2

Ovoga puta ćemo je pohvaliti zbog uloženog truda, jer ovo nije jedno od njenih najgorih izdanja. Haljina bi bila skroz okej, ali kad bi je obukla neka druga osoba. Između ovih resica na haljini jasno se vidi njena bradavica, koja preti da svakog trenutka iskoči! A to, složićete se, ne bi smelo da se dešava. Drugo: sandale su potpuno pogrešne i uz ovu haljinu nikako ne idu, ali zbog evidentnog napretka ovoga puta od nas dobija dvojku!

Stanija Dobrojević

instagram

Stanija Dobrojević, Foto: instagram

STANIJA DOBROJEVIĆ

Ocena 1

Veliki je napredak što joj ne sevaju intimni delovi na sve strane, ali kada je Stanija u pitanju, mora bar nešto da se providi. Ovaj komplet od širokih pantalona i krop-topa sa providnim prugicama apsolutni je promašaj po svim osnovama i nema tih aseroara koji bi mogli da ga poprave. Da zlo bude veće, tu je i šešir „u tonu’’, da nam da taj damski dojam, što je u Stanijinom slučaju u startu nemoguća misija. Što se nas tiče - kec ko vrata!

Komentari (2)

Сава Прокоповић из Ритопека

12.09.2016 08:58

Ми подржавамо Аџић Радојку, у васколиком српском народу познату као Кошава са Дунава Бубамара Даринка, у целини целости њеног лепог стаса, тела, гласа.

saw

12.09.2016 09:01

sta to dara ima da pokaze a da nije vidjeno