Dara Bubamara
Alo!/Ana Paunković
Dara Bubamara

Alo!/Ana Paunković

Dara Bubamara, Foto: Ana Paunković

U razgovoru sa popularnom pevačicom imali smo prilike da o njihovom odnosu saznamo više, a popularna pevačica priznala nam je da mu je sama prišla!

Kako ste ti i tvoj aktuelni izabranik počeli vezu?

- Upoznala sam ga prilikom jednog izlaska. Čim sam ga ugledala, odlepila sam! Osetila sam da je prava osoba za mene i rešila sam da mu prva priđem, iako to nije moj običaj. Čak u tom trenutku nisam razmišljala ni o tome da sam javna ličnost, niti sam se plašila da mi on neće uzvratiti. jednostavno, sledila svoj osećaj i to se isplatilo. On je sad presrećan što sam ga startovala. Već tri meseca uživamo u vezi.

Nema svađe sa Karleušom

U poslednje vreme Dara je otoplila odnose sa Jelenom Karleušom, sa kojom je dugo bila u svađi.

- Rekla je da sam mala i slatka, ja njoj da je velika i slatka. Šalu na stranu, previše ružnog je bilo. Nikada je nisam mrzela niti ikog sa kim sam se družila. Ne napadam prva nikoga, branila sam se i to je sve.

Kada si toliko srećna, zašto kriješ dečka?

- Pisalo se da ga krijem od javnosti, ali to nije istina. Mi se javno pojavljujemo svuda, idemo u restorane i po svim mogućim javnim mestma.Ne krijemo se od ljudi i time se ne opterećujemo. Moja je velika sreća što sam konačno našla nekog ko ne brine o tome da li će i kada biti slikan, ko ne beži od toga što sam poznata i ko mi to ne gleda kao manu. Jednostavno hoću da ide kako ide, bez opterećenja i da što duže održavam harmoniju koju sam stvorila sa njim. Mogu samo da kažem da sam našla mir, da sam presrećna i da mi je prelepo. Kako mnogo radim, pokušavam da se organizujem da što više vremena provedem sa njim.

Dara Bubamara

Ana Paunković

Dara Bubamara, Foto: Ana Paunković

Ipak, pošto ga mi još nismo videli, možeš li da ga opišeš?
- On je najbolji, najlepši i najgodniji dečko na svetu, Imamo isti temperament i smiruje me činjenica da neko razume moje ludilo, da je neko otvoren, direktan i jak kao ja.

Odgajila sam skromno i kulturno dete

Kada je reč o vaspitanju njenog sina Koste, Dara kaže da je on na pravom putu:

- Odgajila sam jedno jako skromno i kulturno dete.Talentovan je za fudbal, za jezike i za muziku. Ako bude hteo da se bavi javnim poslom, mama će ga podržati.

Da li te pogađa priča da je on čovek iz Hrvatske, koga si rastavila od žene i deteta?

- Najbitnije je da moji najbliži znaju kolike su to budalaštine. Već sam navikla na pokušaje onih sa kojima imam sudske sporove da me omalovaže i ponize. Teško je čuti te stvari o sebi, ali Bože moj. Nikada nisam bila ni sa jednim Hrvatom. Ovo nije govor mržnje, ja sve ljude volim i poštujem jednako, već jednostavno nisam bila nikada se nekim ko je te nacionalnosti. Nikada nisam bila ni sa oženjenim čovekom. Moj dečko je Srbin i nije oženjen.

Mnogo se piše o tvojim grudima, da li si se pokajala što si ih toliko povećala?

- Većinu estetskih operacija koje su mi nakačili nisam uradila. Posle porođaja sam odlučila da uradim grudi, velike grudi sam imala oduvek, ali i kada bih bila osuđena na život bez grudi, ne bih se bunila. Žene krasi ono kako zrače, a ja zračim dečjom energijom i imam ljubavi za ceo svet.

Komentari (3)

Ju

31.07.2017 13:47

Crna Radojka,sta obuce...

Vuki

31.07.2017 16:43

U ovom izdanju, je najseksipilnija do sad..

Pera Detlic

31.07.2017 17:26

@Vuki - Slazem se...Dara je ko zmija.