Dara Bubamara
Instagram
Dara Bubamara

Instagram

Dara Bubamara, Foto: Instagram

Kako je „Alo!” pisao pre nekoliko nedelja, Dara je raskinula sa njim zbog sve češćih nesuglasica, ali i zbog toga što se sve manje viđaju jer on trenira u Sloveniji, a ona radi u Srbiji. Da je ljubav ipak jača od prepreka, dokazali su pomirenjem.

Bubamara do sada nije objavljivala fotografije sa svojim dečkom, ali je sada napravila presedan. Ona je na Instagramu objavila fotku na kojoj se njih dvoje ljube u mraku, što su njeni fanovi pozitivno prokomentarisali.

Dara Bubamara i Duško Bunić

Instagram

Dara Bubamara i Duško Bunić , Foto: Instagram

Inače, Dara je u emisiji „Exkluziv” na TV „Prva” otrkila da se još zakonski nije razvela od supruga Milana, ali i da uživa u ljubavi sa dečkom Duškom.

- Uopšte nije bitan moj privatni život. Ja volim sebe, borim se za sebe i svog sina, a moja karijera je nastala i pre bilo kakvog dečka i bilo kakvog muža. A što se tiče razvoda, reći ću iskreno - nisam se razvela! Ja već neko vreme ne živim sa mužem pod istim krovom, ali veoma dobro funkcionišemo. Milan me podržava i kad je reč o mom novom CD-u - rekla je Dara, a na pitanje o dečku, košarkašu Dušku Buniću, odgovorila je:

- Pa ima neke istine, ipak ne mogu da budem sama. Ali kažem, toliko mi se loših stvari stvari desilo, da sam shvatila da ne moram da pričam o sreći da bih bila srećna - ispričala je Bubamara.

 

Komentari (1)

Milan Visković Džakalo

26.05.2017 17:10

Mi ne podržavamo Adžić Radojku Košavu sa Dunava zvana Darinka Bubamara, što ima momka koji je mlađi od nje skoro 30 godina. Daje loš primer omladini, a juče je bio dan starosti i njegov rođendan. Kad mu je Radojka Darinka predala štafetu.