Nakon što se okupala u moru, Dara je otišla pod tuš
Zoran Ilić
Nakon što se okupala u moru, Dara je otišla pod tuš

Zoran Ilić

Nakon što se okupala u moru, Dara je otišla pod tuš , Foto: Zoran Ilić

Ona se sama smestila na izdvojen deo poznate budvanske plaže i za celodnevni solo boravak bez ikoga oko sebe Dara je platila neverovatnih 1.000 evra, saznaje „Alo!“!

Bućnula  se u more

Zoran Ilić

Bućnula se u more, Foto: Zoran Ilić

Ima se, može se, pare na razne ludorije troše se! Od izvora bliskog pevačici saznali smo da je Dari oduvek bila želja da ima svoju plažu, pa je tu fantaziju ostvarila barem na jedan dan.

 

Da ne dođe do zabune, folkerka je vrlo pristupačna i ljubazna sa svojim obožavaocima, te rado s njima ćaska, slika se i deli im autograme. Međutim, poslednjih dana joj je mir bio preko potreban, pa je rešila da se okupa i osnuča potpuno sama. Zato se dosetila da priredi sebi nesvakidašnji boravak na plaži.

Seksi, seksi:  Dara Bubamara

Zoran Ilić

Seksi, seksi: Dara Bubamara, Foto: Zoran Ilić

Posetioci plaže bili su u čudu kada su videli prsatu plavojku kako se macka kremama i brčka potpuno sama! Neki su pokušali da joj priđu, ali su im čuvari objasnili da je to velika estradna zvezda i da je tu plažicu iznajmila samo za sebe.

Dara Bubamara

Zoran Ilić

Dara Bubamara, Foto: Zoran Ilić

Našem paparacu, koji je detaljno ispratio Darino bahaćenje na privatnoj plaži (bar na jedan dan), najviše pažnje je privukao njen performans pod tušem. Pre nego što se vratila u apartman, Bubamara je otišla pod tuš da skine so sa svoje preplanule kože, a najviše se, izgleda, osolila po grudima, koje je poduže i detaljno trljala. Ovaj prizor sigurno bi raspalio maštu mnogih muškaraca, ali nijedan nije bio u njenoj blizini da isprati Darine seksi pokrete po bujnim grudima. Nakon grudi, posvetila se i pozadini, koju je takođe fino istrljala, a onda se vratila u apartman da se pripremi za nastup.

Dara Bubamara

Zoran Ilić

Dara Bubamara, Foto: Zoran Ilić

Komentari (8)

Turista

12.08.2016 16:05

Iznajmila fekalije i crnogorsku kaljugu,samo da bi se pisalo u tabloidima koji izlaze u Srbiji a vlasnici Crnogorci.Ali i ta "propaganda"crnogorska ne prolazi,Srbi masovno letuju u Gtckoj i ne pada im na pamet da idu u crnogorski krs.

PORODIČAN ČOVEK

12.08.2016 20:02

@Turista - taaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkoooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. braaaaaaaaaaaavvvvvvvvvooooooooooo. imaš + od mene.

dakle

12.08.2016 16:49

Najveci Slj*m srpske estrade, sporta i politike je upravo u fekalijama, pardon Crnoj gori. Svi ostali, kojima je Vazan odmor, bez Paparaca, otisli u Normalan Svet. O tome sam vec pisala o bratu Zeljka Joksimovica, kao sav normalan svet letovao na divnom mestu sa porodicom i Nisu mu bili potrebni (kao njegovom bratu) Paparaci........

djoka lotric

12.08.2016 17:11

steta sto ima los zadah iz usta.....

sasa

12.08.2016 17:32

Morž u Crnoj Gori,atrakcija

Dejan

12.08.2016 19:07

Seljancura koja je imala i svoju plazu u Moravskom Vuku kod Svilajnca. Zaboravila Koza sta je

Сава Прокоповић из Ритопека

12.08.2016 22:27

Ми подржавамо Аџић Радојку звана Бубамара Дара у целини целости.

deki

13.08.2016 07:07

dobra...masna ...bravo Radojka!