Dara Bubamara
Instagram/darabubamara_official
Dara Bubamara

Instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara, Foto: Instagram/darabubamara_official

Naime, Dara tvrdi kako je sve što gledaoci vide u popularnom pevačko-takmičarskom šouu zaista tako i da ništa nije namešteno, pa čak ni njene psovke upućene Milanu Kalinići i žestoke svađe sa Aleksandrom Radović.

- Svađa sa Aleksandrom je bila spontana. Može da se dogodi da celu emisiju prećutim, možda ću pričati, možda ću se smejati, možda ću se svađati, nemam pojma. Ja sam spontana i nisam folirant, ja to ništa nemam isplanirano - kaže pevačica.

 

- U pravu je. Milana mnogo gotivim, izuzetno je duhovit i šarmantan, ima dobre fazone. Imali smo momente u emisiji i kada on meni kaže da sam njegova Hurem, a i kada mu kažem "Idi bre u…" - rekla je Dara za "Pink.rs".

Komentari (4)

Duska

19.10.2016 23:11

Dobro je rekao Sasa Vidic. Ne bih da ga citiram ali Radojka ima neki problem.

Tamara

19.10.2016 23:23

Cekaj bre , a sto su ti napisali poruku ''zavrsices kao pevacica na nasipu'' - ti to zaboravi za jedno popodne ??? Podsvest je cudo - treba OVOG SATANINOG SLUGU TZV RADOJKA pitati dal je moguce da ti je i to palo napamet u trenutku izbezumljenosti jer nikome vise nisi vazna ? Vidis li da te vise niko i ne vredja . To je gore od mrznje .

V.Vera

20.10.2016 00:08

Aleksandra je budala ako ne napusti taj tzv Žiri, a da sam na njenom mestu, pre toga bi ti obrisala patos, pa nije ona s tobom koze čuvala, dokle više?!

Iva

20.10.2016 05:09

Ovo potsticcu ona dva monstruma u crnom.Oni jeci od drzave.